Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
352,97 Ft
Euró
381,78 Ft
Font
444,85 Ft
Bitcoin
43,375 $

Csányi Sándor nem gondolta volna, hogy ennyire nehéz lesz a bolgárok elleni meccs

Az MLSZ elnökének több szempontból is hiányérzete van.

Telki, 2019. május 10. Csányi Sándor, a Magyar Labdarúgó Szövetség (MLSZ) elnöke beszél a szövetség éves közgyûlésén a telki edzõközpontban 2019. május 10-én. MTI/Illyés Tibor
Sport

Bense Róbert

Szerkesztő

A bolgárok elleni utolsó pillanatos öngólt valószínűleg még évekig emlegetni fogjuk, az előtte tapasztalt, szenvedéssel teli 97. percet viszont remélhetőleg már vasárnapra elfelejti a magyar válogatott.

Csányi Sándor a Nemzeti Sportnak fogalmazta meg a mérkőzés utáni első gondolatait, a Magyar Labdarúgó Szövetség elnöke tömören summázta azt, amit vélhetően több millió magyar érzett a képernyők előtt a lefújás után: „hát kiszenvedtük”. Soron kívül Január elsejétől emelkedik a nyelvvizsga-támogatás összege

„Több szempontból van komoly hiányérzetem. A visszavont kiállítást, majd a bolgároknak megadott és értékesített büntetőt, amellyel vezetést szereztek, szörnyű volt megélni” – fogalmazott.

Habár a mérkőzés helyszínével kapcsolatos problémákat nem tekintette döntő fontosságúnak, úgy vélte, hogy az egyik csapatnak sem tehetett jót. Ennél azonban jóval nagyobb jelentősége lehetett a magyar válogatottat érintő sérüléshullámnak:

„Sajnos világos, hogy olyan kulcsemberek nélkül, mint Orbán Villi, Varga Barnabás vagy Sallai Roland, nem olyan eredményes a csapatunk, mint velük” – mondta az elnök.

Halálos áldozatai is vannak a Seychelle-szigeteken pusztító áradásoknak

Az Indiai-óceán térségében fekvő, mindössze százezer lakosú, 115 szigetből álló Seychelle-szigetek a turisták kedvelt célpontja. A Mahé-szigetet azonban robbanás rázta meg, és áradások pusztítottak.