Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
367,79 Ft
Euró
393,34 Ft
Font
457,26 Ft
Bitcoin
66,743 $

Videón Cristiano Ronaldo újabb parádés mesterhármasa

Kétszer szabadrúgásból, egyszer pedig egy szenzációs emelésből köszönt be Cristiano Ronaldo az Al Nassr legutóbbi mérkőzésén.

Fotó: EPA/MIGUEL A. LOPES
Sport

Hujber Dávid

Szerkesztő

Hiába lassan 40 esztendős Cristiano Ronaldo, egészen más dimenzióban játszik, mint a társai. Mintha az idő kevésbé hatna rá, és látván a teljesítményét, azt, hogy mennyire szeret játszani, aligha fog visszavonulni a következő években. Legalábbis komoly meglepetést jelentene, mert jól megy neki a játék, rengeteg gólt szerez és élvezi az életet a pályán.

Ennek a portugál válogatott is örülhet, hiszen Ronaldo ott is aktív, látványos formában készül a 2024-es Európa-bajnokságra. Minden jel arra mutat, hogy Cristiano a lehető legjobb állapotban léphet majd pályára a következő kontinenstornán, aminek ráadásul Portugália az egyik nagy esélyese. Soron kívül Kiürítettek egy budapesti általános iskolát, 30-35 gyereket vittek kórházba

Ronaldo napokkal korábban megint mesterhármast szerzett, és sokat nem kellett várnunk az újabb triplázására. Egy 8-0-s mérkőzésen köszönt be háromszor a portugál legenda, aki kétszer szabadrúgásból, egyszer pedig akcióból, egy látványos emelésből szerzett gólt. Sőt, még gólpasszokat is osztott, így nem lehetett kérdés, ki a meccs embere.

Májusban újabb területen lesz fizetős a parkolás Budapesten

A Sashegyen április 2-től kell fizetni a parkolásért, míg Zuglóban május elejétől indul a próbaüzem, amit rövidesen a fizetős üzem követ majd.