Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
367,01 Ft
Euró
392,88 Ft
Font
457,06 Ft
Bitcoin
66,998 $

Cristiano Ronaldo megint mesterhármast szerzett, 8-0-ra nyertek

Azt semmiképpen sem lehet mondani, hogy a portugál klasszis levezetni ment volna Szaúd-Arábiába.

Fotó: EPA/STR
Sport

Kiss László

Szerkesztő

Cristiano Ronaldo remek formája tovább folytatódik a szaúdi profi ligában, ugyanis az Al Abha elleni 8:0-s győzelem során is mesterhármast szerzett. A portugál szupersztár a 11. percben egy szabadrúgással nyitotta a gólok sorát, amelynél az Al Abha kapusa, Tsiprian Tatarousanou tehetetlen volt. Ronaldo tíz perccel később egy újabb szabadrúgásgóllal duplázta meg az előnyt, az ellenfél kapusa itt sem nagyon tudott hozzászólni a dolgokhoz.

A félidei sípszó előtt, a 42. percben Ronaldo saját maga harmadik, csapata negyedik gólját is megszerezte. Utóbbi találat egyébként kifejezetten szépségdíjasra sikeredett, ugyanis egy remek kiugratást követően pazar mozdulattal emelte át a labdát a kimozduló kapus felett. Soron kívül Jelentős bővítés előtt állhat a Samsung gödi akkumulátorgyára

A fölényes győzelemmel az Al Nassr megszilárdította második helyét a tabellán, innen feljebb azonban aligha jutnak már az idei szezonban, ugyanis hátrányuk 12 pont a listavezető Al Hilal lal szemben. Ronaldo így egymás után két mérkőzésen is mesterhármast szerzett, a legutóbbi pedig már az 55. volt karrierje során.

Így nullázta le az Arsenal a Chelsea-t a londoni derbin (videó)

A vártnál is simábban hozta az Arsenal a Chelsea elleni londoni derbin, szinte momentuma nem volt a vendégeknek.

Erősödéssel indult a forint napja szerda reggel

Újabb erősödéssel nyitott a forint egy napot, ezúttal szerda reggel, ami a jobb hírek közé sorolható.

Kikapott a Juventus a Lazio-tól, mégis ott vannak a döntőben (videó)

Meglehetősen izgalmasan alakult a Lazio-Juventus mérkőzése a Coppa Italia visszavágóján, ami a Juventus vereségével ért véget, mégis ott lehetnek a döntőben.