Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
367,15 Ft
Euró
392,89 Ft
Font
457,15 Ft
Bitcoin
66,757 $

Őrületes formában várja Cristiano Ronaldo az Európa-bajnokságot

Kapott egy kis pihenőt Cristiano Ronaldo a portugál válogatottól, mielőtt maximálisan csak az Európa-bajnokságra koncentrálnának.

Fotó: EPA/GST Glory Soccer Tour
Style

Takács Petra

Szerkesztő

Cristiano Ronaldo közel 40 évesen is ott van a legjobbak között, és már a szaúdi ligában is történelmet írt. Igaz, az Al Ahli megint előttük jár, és olyan pontelőnyük van, amit nem lehet behozni, ráadásul hosszú hónapok óta kizárólag nyer a csapat, amivel az Al Nassr és Ronaldo sem tud versenyezni.

A portugál legenda imád a szaúdi ligában játszani, nem tervez visszatérni Európába, legalábbis a futball miatt biztosan nem. Az valószínűtlen, hogy Szaúd-Arábiában fognak letelepedni, mert sokkal reálisabb cél lehet az USA, vagy Ronaldo szülőföldje, bár ott pláne sok lenne a felhajtás körülötte. Soron kívül Jelentős bővítés előtt állhat a Samsung gödi akkumulátorgyára

Miután Madridban is nagyon szerettek élni, ugyancsak jó opció lehet. Valószínűtlen van már tervük erre is, de amíg Cristiano aktív a pályán, addig a szaúdi helyszín az otthonuk, ahol az egész család jól érzi magát. Meglátjuk, mit hoz a jövő, de az jól látszik, hogy kifogástalan formában van Ronaldo, amire büszke is.

A kockás hasa szintén a fittségét jelzi, egy deka felesleges sincs rajta, évezi az életet a családjával. Kimenőt kapott a portugál válogatottól, hajtós heteken van túl, így megérdemelte már a pihenést, viszont hamarosan jön az Európa-bajnokság. Ronaldo csúcsformában akar lenni a tornán, amit akár meg is nyerhetnek.

Ezzel egy újabb rekordot döntene meg a veterán világsztár, és lehet rá esélyük. Cristiano eltökéltsége határtalan, még igazán az sem zárhatjuk ki, hogy ott lehet a következő világbajnokságon. Ha tartani tudja ezt a formát, és az Eb-n kulcsszerepet játszik, gyakorlatig bármi lehetséges.

Így nullázta le az Arsenal a Chelsea-t a londoni derbin (videó)

A vártnál is simábban hozta az Arsenal a Chelsea elleni londoni derbin, szinte momentuma nem volt a vendégeknek.

Szerda este ismét pályára léphet Szoboszlai a Liverpoolban, élőben adja a tv

Nagy kérdés, hogy Szoboszlai Dominik mennyi lehetőséget kap Jürgen Klopptól, mert mostanában egyre többször jelölte a kispadra a magyar válogatott csapatkapitányát.

Súlyos baleset történt az M1-esen, felborult egy autó

Felborult egy autó az M1-es autópályán, ami miatt a hatóságokat azonnal a helyszínre riasztották, és az érintett szakaszon forgalomkorlátozás van érvényben.