Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21

AKTUÁLIS

Dollár
353,87 Ft
Euró
384,03 Ft
Font
450,78 Ft
Bitcoin
69,145 $

Hihetetlen világrekordot állított fel Cristiano Ronaldo legnagyobb riválisa

Az Al Hilal olyasvalamit tett most le az asztalra, amit aligha fog bárki is megdönteni a következő időszakban.

...svg content...Fotó: EPA/STR
Sport

Hujber Dávid

Szerkesztő

Cristiano Ronaldo nemrég drámai körülmények között búcsúzott az Ázsiai Bajnokok Ligájából, hiába szerzett gólt. Ugyan a világ legjobban fizetett sportolója az Al Nassrnél, a bajnoki címre sincs igazán esélyük. Az Al Hilal 65 ponttal áll az élen, míg Ronaldo csapata csak 53 pontos a második helyen, és a 47 pontos Al-Ahli nincs tőlük messze.

Az Al Hilalnál viszont nagyon megy a szekér, és egy új világrekordot állítottak fel, ugyanis sorozatban a 28. győzelmüket szerezték. Legutóbb szeptember 21-én volt példa arra, hogy nem nyert a csapat, akkor a bajnoki rivális Damac ellen játszottak egy 1-1-es döntetlent, viszont azóta kizárólag nyertek. Soron kívül Egy rendőrre is rátámadt a szüleivel végző újpesti kettős gyilkos

Soha ezelőtt nem volt példa arra, hogy egy élvonalbeli klub 28 mérkőzést nyerjen egymás után, márpedig ez most sikerült az Al Hilalnak, akik 2-0-ra legyőzték az Al-Ittihadot, és ott vannak az Ázsiai Bajnokok Ligája elődöntőjében. Összesítésében 4-0-val mentek tovább, és egyértelműen a favoritok a trófea elhódítására, míg Ronaldo egyelőre nem lehet bajnok a szaúdi ligában.

Az Al Jazeera azt írja, 18-szoros szaúdi bajnok Al Hilal egy 2016-17-es rekordot döntött meg, amit a The New Saints állított fel 27 győzelemmel. A szaúdi csapat rendkívül boldog emiatt, ami csak tovább motiválja őket, és szeretnének 30 egymást követő győzelem fölé menni, amire minden esélyük megvan. Az igazsághoz hozzátartozik az is, hogy a klub 380 millió dollárt költött igazolásokra a szezon előtt, ami szintén rekordnak mondható. Ezek után az volt a minimális cél, hogy megnyerjék a szaúdi ligát, akárcsak a Bajnokok Ligáját.

Ugyan Neymar is tagja a keretnek, nem sokkal a megérkezését követően súlyos sérülést szenvedett, és hosszú hónapok óta nem játszott. Mindössze három meccsen lépett pályára, és várhatóan augusztus előtt nem tér vissza. A brazil világsztárról is voltak olyan pletykák, hogy megbánta az átszerződését, hiába a rengeteg pénz, és eligazolna, de ezt tagadták.

Xavi megerősítette, a Barcelona elnöke rúgta ki őt, de vissza akar térni

Xavi nem kertelt, és elárulta, hogy Laporta, a Barcelona elnöke rúgta ki őt, de továbbra is a Barca szurkolója marad.

Mezőnek csapódott egy repülőgép Angliában

Egyelőre ismeretlen a körülmények, de azt már tudni, hogy mezőre zuhant egy repülőgép az angliai Lincolnshire-ben.

Kiderült, hogyan spórolnak a pénzzel a fiatalok

Egy elemzésből kiderült, a fiatalok több mint ötöde képtelen félretenni, addig tízből majdnem négyen viszont rendszeresen spórolnak.