Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21

AKTUÁLIS

Dollár
368,91 Ft
Euró
392,84 Ft
Font
459,34 Ft
Bitcoin
67,142 $

Videón Cristiano Ronaldo legújabb mesterhármasa

Cristiano Ronaldo újabb mesterhármassal köszönt be a szaúdi bajnokságban, elképesztő formában van a portugál világsztár.

Fotó: Unsplash/Fånga Images
Sport

Hujber Dávid

Szerkesztő

Sokan csak legyintettek, amikor kiderült, hogy Cristiano Ronaldo a szaúdi bajnokságba szerződik, amit addig nem sokan követtek figyelemmel azon nézők közül, akik az európai futballért vannak oda. Ronaldo milliókat vonzott a képernyők elé, miközben a hatására számos világsztár szerződött a ligába.

Emiatt nem kevés ország vásárolta meg a közvetítési jogokat, és már idehaza is élőben nézhetjük ezeket a mérkőzéseket. Ronaldo az Al Nassr játékosa, és ugyan már 26 gólja van a szezonban 23 meccs alatt, a bajnokságot nem nyerhetik meg, akkora a hátrányuk a második helyen, miközben a riválisnál Neymar még csak nem is játszik a súlyos sérülése miatt. Soron kívül Elképesztő teljesítmény: Milák a világ idei harmadik legjobb idejével nyert 100 méter pillangón

Mint arról korábban beszámoltunk, Ronaldo újabb fantasztikus estén van túl, készülvén az Európa-bajnokságra. Ezúttal mesterhármassal hívta fel magára a figyelmet, és mindhárom gólja látványos volt. A fejes sem maradhatott ki, és ezzel megint csak azoknak üzent, akik a korával igyekeznek idegesíteni őt, mivel 39 évesen is klasszis.