Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
368,84 Ft
Euró
393,44 Ft
Font
459,58 Ft
Bitcoin
62,199 $

Újabb mesterhármat szerzett Ronaldo, már 26 gólnál jár

Cristiano Ronaldo 39 évesen is topteljesítményt nyújt, ami beszédes, legutóbb mesterhármassal üzent a riválisoknak.

Fotó: EPA/ALI HAIDER
Sport

Hujber Dávid

Szerkesztő

Cristiano Ronaldo közel 40 évesen is úgy termeli a gólokat, mint fiatalon. Igaz, ezt a szaúdi ligában teszi, távol Európától, de hála neki, sokat fejlődött a bajnokság, rengeteg sztár, jobb játékos tette át a székhelyét a Közel-Keletre. Ez a teljesítmény bármilyen profi ligában erős lenne, és mindezt úgy, hogy Cristiano 39 éves, illetve sok sztár messze fiatalabb nála, mégsem képesek erre.

Ronaldo ott lesz az Európa-bajnokságon, és a selejtezőkön megmutatta, nagyon is fontos láncszeme a válogatottnak. A bajnokságot azonban már nem nyerhetik meg, jelentős a hátránya az aranylabdás klasszis csapatának. Ugyan legutóbb is nyertek, 59 pontot gyűjtöttek eddig, addig az Al-Hilal, aki sorra döntik meg a világrekordokat a győzelmi szériájukkal, 71 pontos. Soron kívül Skatulya I. címmel megjelent Azahriah új albuma

Legutóbb az Al-Ta’ee volt az Al Nassr ellenfele a válogatott szünet után. A 20. percben ugyan megszerezte a vezetést Ronaldo csapata, két perccel később jött az egyenlítés, így minden kezdődhetett elölről. Az első félidő hosszabbításában viszont fordult a kocka, annak köszönhetően is, hogy nem sokkal azelőtt kiállították az egyik játékost a vendégektől.

Ronaldo sem akart kimaradni, és mesterhármast szerzett. Először a 64. percben köszönt be, majd a 67. percben már duplázott. A harmadik gólját a 3 perccel a rendes játékidő vége előtt szerezte, amivel már 26 gólos. Mindezt 23 meccsen hozta össze, és emellett 9 gólpassza is van, ami megint csak őt dicséri.