Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21

AKTUÁLIS

Dollár
353,87 Ft
Euró
384,03 Ft
Font
450,78 Ft
Bitcoin
69,290 $

Már Cristiano Ronaldo kisebbik fia is edzésben van

Cristiano Ronaldo kisebbik fia is szeretne édesapja nyomdokaiba lépni, és elkezdte az edzéseket a konditeremben.

...svg content...Fotó: Instagram/Georgina Rodríguez
Cool

Hujber Dávid

Szerkesztő

Cristiano Ronaldo nagyon híres arról, hogy rendkívül fitten tartja magát, és ez nemcsak a pályán mutatott teljesítményén látszik. Döbbenetes átalakuláson ment keresztül, és közel 40 évesen jobb formában van, mint azelőtt bármikor is.

Fitneszmodell is lehetne, és talán a profi futballpályafutása után még több izmot vesz majd magára. Nem lepődnénk meg, de az teljességgel kizárt, hogy elhagyja magát, mert szerelmese az egészséges életmódnak. Abszolúte elképzelhetetlen, hogy meghízzon, inkább csak többet és többet fog kihozni magából. Soron kívül Alaszka „rozsdásodó” folyói már az űrből is látszanak, elsavasodtak az egykor kristálytiszta vizek

Ezzel sok millió követőt motivál, akik szintén hasonló útra léphetnek. Ronaldo csak örül ennek, üzleti vállalkozása is van már ennek kapcsán, és természetesen a kisebbeket is motiválhatja arra, hogy kezdjenek el aktívan mozogni. Ronaldo gyerekei motiváltabbak nem is lehetnének ennél az apjuk mellett.

Nagyobbik fia már igazolt játékos, csak idő kérdése, mikor mutatkozik be a felnőttek között, így valóra válhatna a nagy álom, együtt lenne a pályán a két Ronaldo. Erre minden esély adott, mivel még pár évig szinte biztosan játszani fog a portugál klasszis, nagy összeggel fogadnánk arra, hogy a következő világbajnokság előtt nem vonul vissza.

Még a legkisebb gyermekei is követik őt, a kisebbik fia szintén elkezdett edzeni, persze csak óvatosan. Számára a testvére is remek motiváció jelenthet, és tanulhat tőle, így azt sem lehet kizárni, hogy ő is futballistának áll később.

A Manchester United edzője azt mondja, ha kirúgják, majd máshol nyer trófeákat

Ten Hag egyelőre nem tudja, mi lesz vele, az FA-kupa megnyerését követően már nem volt olyan magabiztos, mint előtte.

Az elbukott Európa-liga döntő után Német Kupát nyert a Bayer Leverkusen

A Bayer Leverkusen nyerte a Német Kupát, amivel duplázott Xabi Alonso, és ezzel valamilyen szinten törlesztett is a szurkolók felé az Európa-liga döntőjében történtek miatt.