Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21

AKTUÁLIS

Dollár
362,56 Ft
Euró
392,17 Ft
Font
457,93 Ft
Bitcoin
61,155 $

Ilyen kockás Cristiano Ronaldo hasizma 39 évesen

Cristiano Ronaldo nem sokkal a 39. születésnapját követően mutatta meg kockás hasizmát, amivel milliókat motiválhat.

Fotó: Instagram/Georgina Rodríguez
Sport

Hujber Dávid

Szerkesztő

Döbbenetes számok állnak Cristiano Ronaldo neve mellett, aki a visszavonulását követően is óriási összegeket fog keresni, ehhez kétség nem férhet. Egyrészt jó befektetései vannak, hatalmas értékkel bíró reklámarc, és így tovább. Minden bizonnyal lekötései is vannak sok millió euró értékben, melyek már önmagukban látványos kamatokat generálhatnak.

Valószínűleg a család már ebből luxuséletet élhetne, nem beszélve az Instagram oldaláról, amivel senki nem tud versenyezni, még Lionel Messi sem. Jelenleg több mint 620 millió követőt számol, mely igencsak megmutatja, milyen népszerű. Rendkívül aktívak rajta a követők, és minden bizonnyal a vásárlóerejük is megvan. Soron kívül MWC 2024: a Pixel 8 letaszította a trónról az iPhone-t

Nem mindig a követőszámból kell kiindulni, ennél sokkal fontosabb, mennyire aktív a tábor, és milyen mértékben vásárolják az adott termékeket az oldalon keresztül. Mivel Ronaldóról van szó, ez sem jelenthet problémát, bár ezek olyan belsős információk, amik soha nem kerülhetnek nyilvánosságra, még felületesen sem.

Cristiano nemrég ünnepelte a 39. születésnapját, mindenfajta felhajtás nélkül. Együtt, a családjával ünnepelt, akik a legfontosabbak számára, és ez mindig így marad, ugyanakkor nem fordít hátat a futballnak, amit 39 évesen is több mint magas szinten űz. Lenyűgöző formában van, és ez a megjelenésére is igaz.

Bármelyik fitneszversenyen helyt tudna állni, és ez igencsak nagy büszkeséggel töltheti el. Csak szuperlatívuszokban lehet beszélni róla, a hozzáállásáról, és így tovább, kifogástalan, amit letesz az asztalra. Most épp a kockás hasizmát prezentálta a közönsége előtt, nem sokkal azután, hogy végzett a napi edzésével. A napozás számára az „énidőt” jelenti, ilyenkor új energiákkal töltődik fel.