Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21

AKTUÁLIS

Dollár
362,56 Ft
Euró
392,17 Ft
Font
457,93 Ft
Bitcoin
61,155 $

Cristiano Ronaldo nyári formája elkészült (fotóval)

A portugál világsztár büszkén mutatta meg aktuális formáját, amivel nincsenek gondok, míg Neymar rengeteg kritikát kap.

Fotó: EPA/GST Glory Soccer Tour
Style

Hujber Dávid

Szerkesztő

Ronaldo gyerekkora óta odafigyel a formájára, és rengeteget dolgozik azon, hogy fitt legyen. Nyilván gyerekként többet engedhet meg magának az ember a szervezet miatt, amiben akkor még rengeteg a potenciál. Később pedig olyan területeket fedezünk fel, melyekkel még fittebbé válhatunk, ami már önmagában izgalmas.

A portugál aranylabdás pontosan ezt fedezte fel, és olyan fitt, hogy arra nehéz szavakat találni. Valószínűleg nem kevés rekordot fog még megdönteni, és ő lehet a következő olyan 40-es játékos, aki a legmagasabb szinten marad. Látván azt, hogy mire képes, mennyire szereti a játékot, nehéz elképzelni, hogy 45 éves kora előtt visszavonul. Soron kívül Kiderült, mikortól lehet megvásárolni a magyar válogatott hazai meccseire a bérleteket

Komoly, valós esély van arra, hogy a fiával közösen játsszon a következő években, aki szintén az Al Nassr játékosa, az ifiben játszik, és mindent megtesz azért, hogy valamilyen szinten az édesapja nyomdokaiba tudjon lépni. Az egyik legjobbtól tanulhat, és ez nemcsak a futballra, hanem az élet más területeire is értendő.

Köszönhetően az édesapjának, sokkal kevésbé lehet sérülékeny, hiszen Ronaldo erre a területre is nagy figyelmet fordít. Egy durva belépőt, egy szerencsétlen mozdulatot nehéz kivédeni, de ha összességében rendkívül erős, stabil az izomzatunk, nem lehet gond. Neymarra ez már kevésbé igaz, aki igen sérülékeny, és legutóbb a plusz súlya miatt nem kevés kritikát kapott.

Addig Ronaldo olyan kockás hassal üzent, hogy sokaknak leesett tőle az álluk. Eddig is kiváló formában volt a portugál világsztár, ám most ismét más szintre helyezte a fittségét. Nem kell igazán magyarázni a látottakat, elkészült a 2024-es nyári formája, a like-ok pedig milliószámra futnak be az Instagram oldalára.