Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
369,53 Ft
Euró
393,77 Ft
Font
457,11 Ft
Bitcoin
63,964 $

Hatalmas gólt fejelt Cristiano Ronaldo fia (videó)

Cristiano Ronaldo fia úgy emelkedett a magasba, mint az édesapja, volt kitől örökölnie és tanulnia, majd jöhetett az ünneplés.

Fotó: Instagram/Georgina Rodríguez
Sport

Hujber Dávid

Szerkesztő

Cristiano Ronaldo lassan a 40-es éveibe lép, de ennek ellenére sem látni rajta azt, hogy nem lenne jó formában. Sőt, 2023-ban még Kane, Mbappé és Haaland sem tudott több gólt szerezni nála, amivel csak tovább növelte rekordjainak számát. Továbbra is a szaúdi ligában játszik, ami szerinte már most jobb, mint a Ligue 1.

Ezzel sokan vitába szállnának, valószínűleg Mbappé is, aki a PSG játékosa, és noha ő is kapott egy mesés ajánlatot a szaúdiaktól, azt még meg sem akarta igazán hallgatni. Ronaldónál is több pénzt kereshetett volna, és a dúsgazdag klub volt 300 millió eurót fizetett volna a francia játékjogáért a PSG-nek, akik készek voltak megkötni az üzletet. Soron kívül Kizuhant az ötödik emeletről egy kisgyermek Csepelen

Mbappé szerződése hamarosan lejár, és a hírek szerint a Real Madrid felé veheti az irányt, ahol Ronaldo pályafutása legszebb éveit töltötte. A portugál csillag fia is arra készül, hogy sztárfutballistává váljon, és eddig magabiztosan hozza az elvárt szintet, még akkor is, ha Ronaldo, minden idők egyik legjobb futballistája az édesapja.

Cristiano mindenben segíti a fiát, és jó esély nyílhat arra, hogy egy nap együtt játszanak. A fiatal Ronaldo szintén az Al Nassr játékosa, és egyre eredményesebb. Korábban egy látványos szabadrúgásgóllal hívta fel a figyelmet magára, most pedig az egyik éles meccsén gólt fejel szögletből.