Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21

AKTUÁLIS

Dollár
353,87 Ft
Euró
384,03 Ft
Font
450,78 Ft
Bitcoin
69,052 $

Óriási szabadrúgásgólt lőtt Cristiano Ronaldo fia (videó)

Úgy tűnik, a név valóban kötelez és a vér nem válik vízzé, nagyon nagy tehetségnek tartják Cristiano Ronaldo legnagyobb gyermekét.

...svg content...Fotó: EPA/RODRIGO ANTUNES
Sport

Hujber Dávid

Szerkesztő

Cristiano Ronaldo mindig is nagy családot szeretett volna, ami mindent felülírt az életében. Noha a futball továbbra is nagyon különleges számára, a család az első a listán, és ez már akkor is így volt, amikor csak a szárnyait bontogatta a futballban. Vitathatatlan, hogy olyan vele született képességekkel rendelkezik, amikkel csak kevesen.

Ugyanakkor soha nem juthatott volna erre a szintre, ha nem dolgozik keményen. Rengeteg plusz munkája van abban, hogy ilyen eredmények vannak mögötte, és közel 40 évesen is ő lett a legerősebb góllövő 2023-ban. Ez nagyon sokat elmond a fittségéről, a motivációjáról, és arról, hol is tart jelenleg az életében. Soron kívül Egy rendőrre is rátámadt a szüleivel végző újpesti kettős gyilkos

Még csak halvány jele sincs annak, hogy visszavonulna, mert élvezi a játékot, rengeteg gólt szerez, és mindig várja a meccseket. Valószínűleg addig biztosan nem gondolkozik el a távozáson, míg nem játszott legalább egy éles meccset a fiával. Mivel a fiú már a 10-es évei közepén jár, egyre közelebb lehet a nagy pillanat, amikor lehetőséget kap a felnőttek között.

Jelenleg ugyanabban a csapatban, az Al Nassrben játszik, mint Ronaldo Szaúd-Arábiában. A juniorok között pallérozódik, és természetesen odahaza az apja segíti a felkészülését, mert az a célja, hogy profi futballistává váljon. Minden esélye megvan erre, és a tehetsége szintén megkérdőjelezhetetlen, alázatosan dolgozik.

Egy rendkívül szerény srácról beszélünk, aki jó nevelést kapott az évek során. Apjához hasonlóan a kemény munkában hisz, és mindent megtesz azért, hogy igazi futballistává váljon, bár a nyomás mindig ott lesz az apja eredményei miatt. Ezúttal szabadrúgásból köszönt be a fiú, kísértetiesen hasonlóan vágta be a hálóba a labdát az edzésen, mint ahogyan Cristiano szokta.

Xavi megerősítette, a Barcelona elnöke rúgta ki őt, de vissza akar térni

Xavi nem kertelt, és elárulta, hogy Laporta, a Barcelona elnöke rúgta ki őt, de továbbra is a Barca szurkolója marad.