Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
372,01 Ft
Euró
394,63 Ft
Font
462,31 Ft
Bitcoin
63,434 $

Méterekről látszik Cristiano Ronaldo kockás hasa (videó)

Cristiano Ronaldo és kedvese, Georgina Rodríguez közösen edzettek, videó is készült róla, aminek sok rajongó örülhet.

Fotó: EPA/GST Glory Soccer Tour
Relax

Takács Petra

Szerkesztő

Bárhol is futballozzon Cristiano Ronaldo, történelmet ír, és ez Szaúd-Arábiában sincs másképp, ahol ugyanolyan motivált, mint amikor a Manchester United, a Real Madrid és a Juventus játékosa volt. Nem tesz különbséget, igazi profi, és elképesztően sok embert vonz a lelátókra, sokan csak miatta mennek ki a meccsekre.

Ugyan erre nincs igazán esély, nagyon szívesen megnéznénk, hogy a Ferencváros játékosaként mekkora tömegeket vonzana a pályára. Van egy tippünk, hogy a Fradi attól a ponttól kezdve minden egyes hazai és idegenbeli meccsét telt ház előtt játszaná le, amivel nem kis bevételt generálna a kluboknak és az MLSZ-nek. Soron kívül Magasabb fokozatra emelték a terrorkészültséget Magyarországon

Ronaldo azonban már lezárta az európai karrierjét, viszont a válogatottságot továbbra sem mondta le. Abszolúte reális esély van arra, hogy 40 évesen is ott legyen a következő világbajnokságon, amivel újabb rekordokat dönthetne meg. A szövetségnek sincs oka mellőznie őt, mert termeli a gólokat, legutóbb is eredményes volt.

Olyan formában van, mint egy 20-as éveiben járó fitneszversenyző, és ha megnézzük a sebességét, a futásmennyiségét, közelében nincs egy közel 40 éves játékosnak. Mintha még mindig csak a 30-as éveiben járna, és ő maga sem tudja, mikor hagyja abba, mert a teste enged játszani ezen a szinten.

Ezért sokat is tesz, napi szinten végez plusz edzéseket odahaza a villájukban. Georgina Rodríguez, a híres modell is gyakran csatlakozik hozzá, aki szintén remek formának örvend, és már évek óta alkotnak egy párt. Erre a linkre kattintva is láthatjuk, hogy Ronaldo kockás hasa méterekről is jól látszik, nem semmi formában van.

Dobrev Klára Magyar Péterről: a politikának nemcsak a celebkedésről kellene szólnia

A politikus többek között azt is elmondta, hogy mire számít az idei választáson, és hogy mit gondol a TISZA Párt alelnökéről.