Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
369,02 Ft
Euró
393,85 Ft
Font
457,29 Ft
Bitcoin
66,124 $

Cristiano Ronaldo egy zseni, megint gólt lőtt (videó)

Cristiano Ronaldo úgy gyártja a gólokat, mintha kötelező lenne, megint betalált a szaúdi bajnokságban, ami sokat ért.

Fotó: EPA/STR
Sport

Hujber Dávid

Szerkesztő

Cristiano Ronaldo csak mosolyog azokon a híreken, hogy hamarosan visszavonulhat, noha ennek semmi jelét nem mutatja. A többség a korából indul ki, mert lassan a 40. születésnapjára készülhet, de ezek már nem azok az idők, amikor a nagy játékosok a 30-as éveik közepe felé visszavonulnak, és nem játszanak többé.

A modern technikának köszönhetően is évekkel tolódott ki a visszavonulás, bár nem mindenkinél, mert egyesek kiégnek, megunják a játékot, vagy a sérüléseik nem teszik lehetővé, hogy tovább játszanak. Ronaldo motivált, extrán fitt, és csak nagyon ritkán sérült, és ha mindez nem lenne elég, imádja a játékot. Soron kívül Négy családi házat ürítettek ki egy világháborús robbanóeszköz miatt Gödöllőn

Azok is tévedtek, akik azt gondolták, hogy a portugál Európa-bajnok klasszis levezetni megy a szaúdi ligába. Rendkívül komolyan veszi az edzéseket, és tavaly még Haaland, Kane, Mbappé sem tudta megelőzni a gólok számára. Már idén is megkezdte a gólok termelését, és legutóbb megint eredményes volt.

Ezúttal az Al-Shabab ellen köszönt be büntetőből a 21. percben, amivel megszerezték a vezetést. Ugyan az ellenfél kétszer is betalált az Al Nassr kapujába, ez végül semmire nem volt elég, mivel Talisca a 46. és a 86. percben gólt szerzett, így 3-2-re nyertek. Még mindig az Al-Hilal vezeti a bajnokságot 56 ponttal az 52 pontos Al Nassr előtt, akik meccselőnyben vannak.