Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
369,53 Ft
Euró
393,77 Ft
Font
457,11 Ft
Bitcoin
63,964 $

Cristiano Ronaldo nem áll le a gyúrással

A portugál világklasszis futballista nagyon jó hangulatban van, az eltiltása ellenére is, ami nagy vitát váltott ki.

Fotó: EPA/GLOBE SOCCER / HANDOUT
Relax

Szabó Kata

Szerkesztő

Mint ismeretes, Cristiano Ronaldo nemrég egymeccses eltiltást és pénzbüntetést kapott a viselkedése miatt Szaúd-Arábiában. Egyik büntetés sem fogja földhöz vágni, és nyilván az eltiltás jobban fáj neki, mert minden meccsen pályán akar lenni, akkor is, ha már közel 40 esztendős, hiszen extrán fitt, nemcsak külsőleg.

Ronaldo igen hiú a megjelenésére, nagyon is ad a külsejére, és ez régóta így van. Amióta dollármilliókat keres, bármit megvásárolhat magának, és egy méregdrága elegáns öltözék szintén csak aprópénz számára. A gyémántberakásos órái is ebbe a kategóriába sorolhatóak, hiszen napi szinten többet keres. Soron kívül Illegális gyógyszerszállítmányt kapcsoltak le Békésben

Nemcsak a fizetése magas, hanem minden bizonnyal a befektetései is jól fialnak. Rengeteg pénzből gazdálkodhat, nemrég például megérkezett hozzá a Ferrari egyik legújabb modellje, amiből Jákob Zoltán, Magyarország egyik leggazdagabb embere is vásárolt egyet, legutóbb viszont már McLareneket nézegetett Bécsben.

Ronaldo szintén nagy rajongója a Ferrarinak, már a Manchester Unitednél is az olasz gyártó autóival járt edzésekre. Ugyanakkor más márkákért is odavan, a Bugatti szintén a kedvencei közé tartozik, amiből nem egyet vásárolt az évek alatt. Ezek a gépek még befektetésnek is jók, különösen, ha vigyáz rájuk az ember és nem megy velük túl sokat.

Az Al Nassr sztárja odahaza és az edzőközpontban szintén sokat edz, ebben hisz. A lábedzésekre különösen nagy hangsúlyt fektet, hogy erősek maradjanak a lövései és a nagyobb erőbehatásokat is kibírja a térde, a combizma. Mint azt láthatjuk a fotón, nem panaszkodhat, nem kis izomréteget hozott össze a lábain a kondiban.

Komoly biztonsági hiba van több számítógépben, ami a hackereknek kedvez  

Még aggasztóbb, hogy a szóban forgó hiba javítását bizonyos hardverek sosem fogják megkapni, mivel többségük hivatalos támogatási ciklusa már véget ért.