Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
368,84 Ft
Euró
393,44 Ft
Font
459,58 Ft
Bitcoin
62,199 $

Cristiano Ronaldo barátnője már-már tökéletes (fotók)

Georgina Rodríguez egyre inkább a divat világában éli az életét, miközben hozzászokott ahhoz a luxushoz, amire nehéz szavakat találni.

Fotó: Instagram/Georgina Rodríguez
Cool

Szabó Kata

Szerkesztő

Az ember könnyen megszokja a jót, melynek hatására elfelejti a nehézségeket, a múltat. Ez különösen igaz, ha olyan luxusba kerül, amit azelőtt még a televízióban sem látott, és egyfajta álomvilágban találhatja magát. Vannak páran, akik valóban így élhetik a gondatlan életüket, de nem sokan.

Ez a fajta álomvilág olyan valóságos tud lenni, hogy az ember néha valóban azt érzi, mindez nem vele történik. Cristiano Ronaldo sok olyan álmot valósíthatott meg a kedvesének, amiért örökre hálás lehet, kezdve a családalapítással, a biztonsággal, hiszen a portugál oldalán nem kell a pénzzel sem foglalkoznia. Soron kívül Skatulya I. címmel megjelent Azahriah új albuma

Georgina Rodríguez egyszerű életet élt azelőtt, hogy Ronaldo szerelme lett volna. Később már azon kaphatta magát, hogy magángépekkel utazik, és a Netflix filmet forgat az életéről, ami az álom netovábbja. Márpedig ez is megtörtént, és eddig két évadot forgattak le vele, bemutatván élete egy részét.

A hatgyermekes édesanya nagyon boldog, saját családot is alapított Ronaldóval. A nehézségeket átvészelték, hiszen voltak nehezebb időszakok is, de tagadták, hogy szakítanának, válságban lenne a kapcsolatuk. Amivel piszkálni szokták a gyönyörű modellt, az az, hogy Ronaldo még mindig nem vette feleségül.

Ettől függetlenül úgy élnek, mintha házasok lennének, nincs különbség, maximum papíron csak élettársak. A legfontosabb, hogy boldogok, és Georgina Rodríguez úgy élheti az életet, mint csak kevesen. A divat meghatározó az életében, és egy olyan modellről beszélünk, akit lassan 60 millióan követnek az Instagrmon.

Csak a jövő évtől jön az ingyenes készpénzfelvétel a postákon

Megjelent a Magyar Közlönyben az a törvény, amelyik a postákon is lehetővé teszi az ingyenes készpénzfelvételt havi 150 ezer forintig, ám mint kiderült, erre csak 2025-től nyílik lehetőség.