Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21

AKTUÁLIS

Dollár
353,87 Ft
Euró
384,03 Ft
Font
450,78 Ft
Bitcoin
69,052 $

Újabb fotókon Cristiano Ronaldo barátnőjének rendkívüli megjelenése

Cristiano Ronaldo kedvese, Georgina Rodríguez egy nagyon feltűnő szettben hívta fel magára a figyelmet Párizsban a divathéten.

...svg content...Fotó: Instagram/Georgina Rodríguez
Relax

Takács Petra

Szerkesztő

Georgina Rodríguez nem volt ismert modell, még híresség sem, mielőtt megismerkedett volna Cristiano Ronaldóval. Most pedig már ott tart, hogy lassan 60 milliós követőtáborral rendelkezik, rengeteget köszönhet a portugál világsztárnak, akivel családot alapított az évek alatt, de egyelőre nem házasodtak össze.

Sokan várnak már arra, hogy Ronaldo megkérje kedvese kezét és világraszóló esküvőt tartsanak, ám ez nem történt meg. Hogy mikor kerül erre sor, nem tudni, lehetséges, hogy csak Cristiano aktív pályafutása után, aminek nem mostanában lesz vége, mert hiába jár már lassan a 40-es éveiben, káprázatos formában van. Soron kívül Egy rendőrre is rátámadt a szüleivel végző újpesti kettős gyilkos

Ez a megjelenésére is értendő, olyan kockás a hasa, amivel sok fitneszmodell sem tudna versenyezni. Nagyon magas szintet képvisel Ronaldo, és az élet minden területén fegyelmezett, nem szórja a pénzt, ugyanakkor nem veti meg a luxust. Szerelme általában a család magángépével utazik, sokat láthattuk már a fedélzeten.

Általában ezekre a divateseményekre a stábjával, a barátaival utazik el, míg Ronaldo odahaza marad a gyerekekkel, vagy ők is mennek. Georgina egy ideje modellnek is mondhatja magát, emellett médiaszemélyiség, és a Netflix külön dokumentumfilmet készített vele, beengedvén a kamerákat a kulisszák mögé.

Mint arról korábban beszámoltunk, Ronaldo kedvese egy nagyon egyedi, Manchester United mez ihlette ruhában jelent meg Párizsban, a nagy divathéten. Alább újabb fotókat láthatunk a különleges ruháról, és mint mindig, Gina most is ragyogott, sokan voltak rá kíváncsiak, nemcsak a fotósok és az újságírók.

Xavi megerősítette, a Barcelona elnöke rúgta ki őt, de vissza akar térni

Xavi nem kertelt, és elárulta, hogy Laporta, a Barcelona elnöke rúgta ki őt, de továbbra is a Barca szurkolója marad.

Beszakadt az úttest egy teherautó alatt Csepelen

Furcsa baleset történt Budapesten, Csepelen, ahol egy beszakadt úttest miatt kell intézkedniük a hatóságoknak.