Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
370,63 Ft
Euró
393,49 Ft
Font
460,87 Ft
Bitcoin
62,854 $

Egy Cristiano Ronaldo mez ihlette ruhában jelent meg a szerelme

Cristiano Ronaldo kedvese, Georgina Rodríguez egy átalakított Manchester United mezben jelent meg a kifutón.

Fotó: Instagram/Georgina Rodríguez
Cool

Takács Petra

Szerkesztő

Cristiano Ronaldo nem a legjobb napjait éli meg mostanában, mivel eltiltást kapott a szaúdi bajnokságban, Emiatt nem lehetett ott az Al Nassr következő meccsén, ami sokba is került, nem tudták hozni a 3 pontot a portugál legenda nélkül. A bajnokság nagy valószínűséggel elment számukra, már túl messze van az Al Hilal.

Ronaldo azonban még mindig gólkirály lehet, és mindent meg is tesz ezért. A luxusról sem mondott le, nemrég vette át a legújabb Ferrariját, amiből nem mellesleg Jákob Zoltánnak, a magyar milliárdos üzletembernek is van egy. Hogy kihez futott be először az autó, azt nem tudni, de Zoltán jóval előbb posztolt a Ferrariról. Soron kívül Magasabb fokozatra emelték a terrorkészültséget Magyarországon

Az elsők között vehették át a Ferrari első SUV-ját, ami egyúttal a leggyorsabb is. Mindketten szeretik a sportautókat, Zoltán legutóbb már egy McLarent nézegetett, amiből szintén rendelt egyet. Sőt, egy új Lamborghini is úton van hozzá, így egyre több álomsportautót tudhat a neve mellett.

Ronaldo már régóta gyűjti ezeket az autókat, és jelenleg is a világ legjobban fizetett sportolója. Óriási összegeket keres, bármilyen luxust megengedhet magának, és nem egy ingatlan van a nevén, amik több millió eurót érnek. Már önmagában ez jó befektetés, és apró jel sincs arra, hogy közel 40 évesen visszavonulna.

A gyönyörű kedvese, Georgina Rodríguez pedig modellkedéssel járul hozzá a családi kasszához, legutóbb egy Manchester United mez ihlettel ruhában jelent meg a kifutón, amivel igencsak nagy feltűnést keltett. Ronaldo ugyan furcsa körülmények között távozott Manchesterből, örökre ez a klub marad számára az igazi otthon.

Dobrev Klára Magyar Péterről: a politikának nemcsak a celebkedésről kellene szólnia

A politikus többek között azt is elmondta, hogy mire számít az idei választáson, és hogy mit gondol a TISZA Párt alelnökéről.