Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
369,53 Ft
Euró
393,77 Ft
Font
457,11 Ft
Bitcoin
63,812 $

Cristiano Ronaldo nélkül nem megy, 8 gólos drámai meccset játszott az Al Nassr (videó)

Talisca hiába szerzett mesterhármast az Al Nassr legutóbbi mérkőzésén, ez is kevés volt ahhoz, hogy övék legyen a 3 pont.

Fotó: EPA/STR
Sport

Kiss László

Szerkesztő

Mint ismeretes, Cristiano Ronaldo kellemetlen ügybe keveredett, ami miatt végül eltiltást és pénzbírságot kapott. Összességében kevéssel úszta meg, mert ennél sokkal súlyosabb büntetést is kaphatott volna. Ettől függetlenül hamar meglátszott a hiánya az Al Nassr meccsén, ami 2 pontjába került a csapatnak.

Az Al Hazm csapatát fogadták a szaúdi bajnokságban, ami végül 4-4-es döntetlennel ért véget. Ronaldo az eltiltása miatt még csak a cserék között sem lehetett ott, és noha Talisca mesterhármas szerzett, és Mané szintén betalált, nem tudták odahaza tartani a 3 pontot, drámaian ért véget a párharc. Soron kívül Kizuhant az ötödik emeletről egy kisgyermek Csepelen

A hosszabbítás első felében még vezetett az Al Nassr Mané büntetőjével, majd az ellenfél pár perccel később, a lefújás előtti pillanatokban megint beköszönt, amivel kialakult a 4-4-es végeredmény. Senki nem akarta elhinni, amit lát, még a vendégek szurkolói sem, hiszen már elkönyvelték a vereséget Mané hosszabbításban lőtt büntetőjével.

Az Al Nassr ezzel a vereséggel valószínűleg elbukta a bajnoki címet, mert ugyan a második helyen állnak 53 ponttal, az Al Hilal úgy vezet 59 egységgel, hogy egy meccsel kevesebbet játszottak. Cristiano Ronaldo hiába vezeti a góllövő listát, minden bizonnyal be kell érnie az ezüstéremmel, ami sosem elegendő számára a futballban.