Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21

AKTUÁLIS

Dollár
353,87 Ft
Euró
384,03 Ft
Font
450,78 Ft
Bitcoin
69,145 $

Különleges ékszerekkel a testén jelent meg Cristiano Ronaldo szerelme

Georgina Rodríguez szereti a csillogást, a luxust, a fényűzést, és ez a legújabb szettje alapján is jól megfigyelhető.

...svg content...Fotó: Instagram/Georgina Rodríguez
Cool

Szabó Kata

Szerkesztő

Georgina Rodríguez korábban, még mielőtt megismerte volna Cristiano Ronaldót, távolról sem élhetett olyan életet, mint most. Az akkor csak egy álom lehetett számára, nem több, és voltak anyagi nehézségei is, amik nagyon hamar tovaszállhattak, miután kapcsolatba állt Ronaldóval, akivel hamar összeköltözött.

Sokáig nem tudták titokban tartani a kapcsolatukat, és most már ott tartunk, hogy Gerogina egy közel 58 millió követőtáborral rendelkező Instagram oldala tulajdonosa, és két dokumentumfilmet forgatott vele a Netflix. Hat gyereket nevel Ronaldóval, a legnagyobb már tinédzser, és bajnok lett a szaúdi ligában. Soron kívül Egy rendőrre is rátámadt a szüleivel végző újpesti kettős gyilkos

Jó esély van arra, hogy édesapja nyomdokaiba lépjen, és ha fele olyan sikeres lesz, mint ő, már biztosan legendaként vonulhat vissza több mint 20 év múlva. Egyelőre a profi pályafutását sem kezdte meg a kora miatt, de nem kizárt, hogy Szaúd-Arábiában kezdődik el számára a saját felnőtt története, majd irány Európa.

Ronaldo miatt adottak lehetnek a lehetőségei, kiváló géneket örökölt, és az apja által pontosan láthatja, hogyan kell igazán sokat kihozni magunkból. Cristiano párja pedig már profi modell, amivel egy újabb nagy álma teljesülhetett. A gyönyörű és vonzó fiatal édesanya gyakran használja a család magángépét, aminek fedélzetén kényelmesen érezheti magát.

Legutóbb is egy fontos eseményen vett részt, és megadta a módját a megjelenésének. A különleges ruha mellett ékszereket is viselt, méghozzá nem is akármilyeneket, amikkel mindenki figyelmét felkelthette. Valószínűleg ezen ékszerek árából egy ideig elég szép életet tudna élni egy átlagember.

Xavi megerősítette, a Barcelona elnöke rúgta ki őt, de vissza akar térni

Xavi nem kertelt, és elárulta, hogy Laporta, a Barcelona elnöke rúgta ki őt, de továbbra is a Barca szurkolója marad.

Egy 17 éves fiút gyanúsítanak a két nő leszúrásával

Kiderült, hogy időközben elfogták azt a 17 éves fiút, akit gyilkossággal és gyilkosság kísérlettel gyanúsítanak Angliában.