Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21

AKTUÁLIS

Dollár
353,87 Ft
Euró
384,03 Ft
Font
450,78 Ft
Bitcoin
69,145 $

Így utazik Cristiano Ronaldo családja a magángéppel (fotók)

Nagyon ritka, amikor Cristiano Ronaldo és családja nem magángéppel közlekednek, ha elutaznak valahová.

...svg content...Fotó: Instagram/Georgina Rodríguez
Cool

Hujber Dávid

Szerkesztő

Egyrészt ez sokkal gyorsabb, kényelmesebb, és megakadályozzák azt, hogy fotózzák, esetlegesen zaklassák őket a civil emberek. Sokan pontosan emiatt utaznak magángéppel, amit hol bérelnek, hol pedig a saját tulajdonukban tartanak. Ronaldo már hosszú évekkel ezelőtt beszerzett egy ilyen gépet, amit csak a leggazdagabbak engedhetnek meg maguknak.

Egyrészt rendkívül költséges egy magángép, még egy régebbi darab is sok millió euróba fáj. Plusz ott van a karbantartás, a pilóták alkalmazása, a kerozin, és így tovább. Több millió euróba fáj egye ilyen gép rendszeres használata az év során, ugyanakkor Ronaldo megengedheti ezt magának, rendkívül sok pénzt keres. Soron kívül Egy rendőrre is rátámadt a szüleivel végző újpesti kettős gyilkos

Általában nem ő, hanem a kedvese használja a gépet, járván a világot a divatesemények miatt. Ezekre az utakra nem egyedül utazik el, saját csapata van, és időről időre a gyerekek is vele tartanak, akik így világot láthatnak. Számukra ez már nagyon természetes lehet, hogy magángéppel utaznak.

Természetes, mert ebben nőttek fel, ehhez szoktak hozzá, mint egy átlagember a buszozáshoz. Kicsit más a kettő, viszont híres embernek lenni sokkal nagyobb nyomást jelent, és Georginát is érték már súlyos vádak az évek alatt. Egyesek azzal vádolták, hogy a pénz miatt jött össze Ronaldóval, amit kategorikusan tagadott.

Tudta jól, hogy lesznek irigy hangok, ugyanakkor inkább a saját életére koncentrál, amit láthatóan nagyon élvez. Minden lehetősége megvan erre, és pár nappal ezelőtt ismét magángépre pattant a gyerekekkel. A tőle megszokott módon ezt végtelenül stílusosan tette meg, az egyik legszebb hírességnek tartják.

Xavi megerősítette, a Barcelona elnöke rúgta ki őt, de vissza akar térni

Xavi nem kertelt, és elárulta, hogy Laporta, a Barcelona elnöke rúgta ki őt, de továbbra is a Barca szurkolója marad.

Egy 17 éves fiút gyanúsítanak a két nő leszúrásával

Kiderült, hogy időközben elfogták azt a 17 éves fiút, akit gyilkossággal és gyilkosság kísérlettel gyanúsítanak Angliában.