Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21

AKTUÁLIS

Dollár
363,16 Ft
Euró
393,88 Ft
Font
459,58 Ft
Bitcoin
61,851 $

Cristiano Ronaldo gyönyörű szerelme megmutatta, hogyan pózol egy fotózáson (videó)

Cristiano Ronaldo kedvese, Georgina Rodríguez nagyon keresett modellé vált, aki láthatóan élvezi is ezt, illetve a luxuséletet.

Fotó: Instagram/Georgina Rodríguez
Cool

Szabó Kata

Szerkesztő

Óriási luxusban élhet Ronaldo párja, akivel ugyan továbbra sem házasodott össze, egy családként működnek. Mindenki csak találgatja, mikor történik meg a leánykérés, mikor lesz a világraszóló esküvő, ám ez egyelőre nem történt meg. Ami biztos, hogy évek óta együtt élnek, és már közös családot alapítottak.

Nincs idejük unatkozni a hat gyermek mellett, akik rendkívül fontosak nekik. Ronaldo legnagyobb gyermeke pedig lassan profi futballista lehet, ügyesen bánik a labdával, de még mindig kell egy kicsit fejlődnie ahhoz, hogy a felnőttek között játsszon az édesapja mellett a szaúdi Al Nassr színeiben. Soron kívül Donáth Anna Gyurcsány Ferencék plakátjairól: hányingerem van

Ronaldo nemrég ünnepelte a 39. születésnapját, ami boldogan telt számára. A családdal ünnepelt, nem tartottak fényűző bulit, bár jövőre ez talán változhat, hiszen a 40. születésnap igencsak különlegesnek ígérkezik. Topformában van a portugál csillag, és ez a megjelenésére is igaz, amit büszkén mutogat a követőinek.

Georgina sem túl szégyenlős, és modellként nagyon látványos fotók jelennek meg róla. Jól érzi magát a bőrében, valószínűleg elégedett is önmagával, rendszeresen edz, és amikor csak teheti, posztol valami új dolgot. Közel 60 millió követőt számol az Instagram oldalán, így távolról sem arról van szó, hogy mindezt a maga szórakoztatására teszi.

A pózolásba is belejött, ami igen fontos a modellek világában, hogy a lehető legjobb fotók készüljenek róluk. Most épp ebből mutatott párat Georgina a parton, ahol szintén luxusban érezhette magát. Nem mellesleg neki is nemrég volt a születésnapja, csak épp a 30., aminek megadták a módját.

Ceglédi Zoltán keményen nekiment Magyar Péternek a közösségi médiában

A politikai elemző szerint ő még akkor is „itt lesz”, amikor a jogászt „ejti” majd az ellenzéki nyilvánosság. Ezzel arra reagált, hogy Magyar – feltehetően – új ellenzéki párt megalapításába kezd.