Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21

AKTUÁLIS

Dollár
358,97 Ft
Euró
388,58 Ft
Font
454,94 Ft
Bitcoin
51,678 $

Így ünnepelte Cristiano Ronaldo a 39. születésnapját (fotók)

Semmi nagy felhajtás, abszolúte családias környezetben ünnepelte 39. születésnapját Cristiano Ronaldo a szeretteivel.

Fotó: Az életműdíjban részesült portugál Cristiano Ronaldo a Globe Soccer Award átadója Dubajban 2024. január 19-én. MTI/AP/LaPresse/Fabio Ferrari
Sport

Szabó Kata

Szerkesztő

Cristiano Ronaldo 39 évvel ezelőtt született, egészen pontosan 1985. február 5-én. Akkor még senki sem tudhatta, hogy egy olyan gyermek látta meg a napvilágot, aki később minden idők egyik legnagyobb futballistája lett. Nem éppen tehetős körülmények között nőtt fel, így a családjáért is futballozott.

Amikor profivá vált, még többet tudott segíteni a családjának, majd a Manchester Unitedhez kerülve vagyonokat keresett. Onnantól kezdve tudni lehetett, hogy a lehető legjobb kezekben van Sir Alex Ferguson irányítása alatt, aki nélkül talán sosem juthatott volna el erre a szintre. Mai napig második édesapjaként tekint a skót legendára. Soron kívül Valaki megnyerte az Ötöslottó rekordnyereményét, itt vannak a milliárdokat érő nyerőszámok

Nem mellesleg a Manchester United történetének egyik legjobb játékosáról beszélünk, aki nem a legfényesebben távozott másodszorra. Azóta eltelt némi idő, a fájdalom is enyhülhetett, és talán egy nap Ronaldo a klub nagykövete lesz, mint David Beckham, aki szintén nem a legidillibb hangulatban köszönt el az Old Traffordtól.

Ronaldo egy ideje az Al Nassr játékos a szaúdi ligában, ahol őrületes tempóban termeli a gólokat, és 2023-ban még Mbappé, Kane és Haaland sem tudta megelőzni. Egészen elképesztő rekordokat állított fel 38 évesen, nem sokkal a 39. születésnapja előtt, amit kedden ünnepelt. Semmi felhajtást nem csináltak, csak a család volt ott.

Cristiano közel 40 évesen is úgy néz ki, mint egy fitneszmodell, rendkívül kidolgozottak az izmai. Odahaza tortákkal várták, a gyermekei is izgattattok voltak, hogy felköszöntsék, nagyon aranyosan fogadták. Georgina Rodríguez, Ronaldo szerelme sokat készülhetett a nagy napra, és valószínűleg az esti ünneplés sem maradt el a vacsora közben.