Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21

AKTUÁLIS

Dollár
363,16 Ft
Euró
393,88 Ft
Font
459,58 Ft
Bitcoin
61,969 $

Cristiano Ronaldo fia már most nagyon komolyan cselez (videó)

Cristiano Ronaldo fia komoly tehetség, csak idő kérdése, hogy mikor válik igazi profivá, és minden bizonnyal az édesapjával is fog profi meccseket játszani.

Fotó: Instagram/Georgina Rodríguez
Style

Kiss László

Szerkesztő

Nem titok, hatalmas fényűzésben él Cristiano Ronaldo családja, amivel nincs is gond, mert a portugál világsztár rengeteg pénzt keres, melynek egy részét jótékonysági célokra fordítja, és természetesen a családnak is jut a vagyonból. Nemrég egy olyan Ferrarit vásárolt, aminek egyik első darabját A Nagy Ő, Jákob Zoltán kapta meg.

Ronaldo nagy rajongója az autóknak, többek között egy Bugatti is van a tulajdonában. Sőt, nem is egy ilyen modellt vásárolt az évek alatt, és ezzel együtt a luxusórákat sem veti meg, amik gyémántokkal vannak kirakva. Szóval nem kevés pénzt költ a luxusra, ám mint azt feljebb is hangsúlyoztuk, joga van hozzá. Soron kívül Donáth Anna Gyurcsány Ferencék plakátjairól: hányingerem van

Noha a fia már tinédzser, más gazdag családoktól eltérően nem hord gyémántokat, és még sorolhatnánk. Teljesen normálisan nevelik, és egy végtelenül szerény gyerekről beszélünk, aki hamarosan bemutatkozhat a felnőttek között az Al Nassr-nél, ahol az apja is játszik. Legalábbis a korát és a tehetségét tekintve ez már elérhető távolságban van.

Jó látni azt, hogy Ronaldo fia ilyen rendes srác, aki bőven örökölt apja tehetségéből, de ami fontosabb ennél, látja azt, hogy a kemény munka kifizetődik. Ha csak fel olyan sikeres lesz, mint Cristiano, szintén hatalmas játékosként fognak rá tekinteni. A legnagyobb kérdés vele kapcsolatban inkább az, hogyan bírja majd a nyomást.

Egyelőre zárt közegben van, de ha felnőtt lesz, ez változni fog, és a saját útját fogja járni. Nem aggódunk érte, mert valóban kiváló nevelést kap, és mint azt a videóban látni fogjátok, ott rejlik benne az apja tehetsége. Hamar kiosztott két bőrt is meccsezés közben, érdekes lesz látni, mennyit fejlődik majd a jövőben.

Ceglédi Zoltán keményen nekiment Magyar Péternek a közösségi médiában

A politikai elemző szerint ő még akkor is „itt lesz”, amikor a jogászt „ejti” majd az ellenzéki nyilvánosság. Ezzel arra reagált, hogy Magyar – feltehetően – új ellenzéki párt megalapításába kezd.