Dollár
433,24 Ft
Euró
418,12 Ft
Font
466,89 Ft
Bitcoin
19,393 $

Ahogyan még soha nem láthattuk Messit

Fotó: Twitter/Selección Argentina
not image

Hujber Dávid

2021. július 11. - 19:07

Karrierjében talán még soha ezelőtt nem volt ennyire boldog Lionel Messi, az aranylabdás világsztár, aki szép lassan mindent megnyer a pályafutása alatt.

Messi felett még mindig nem járt el az idő, hiába töltötte be a 34. életévét az előző hónap végén. A többség szerint továbbra is ő a világ legjobb játékosa, és ezt a Copa América ideje alatt is bizonyította.

Soron kívül 17-en vesztették életüket egy étteremben kitört tűz miatt Északkelet-Kínában

Lenyűgöző megmozdulásai, passzai és góljai voltak, amikkel még inkább felhívta a figyelmet a szombaton véget ért kontinenstornára, ahol többek között Neymarral nézett farkasszemet az argentin válogatott színeiben.

A jelenleg szabadúszó, de hamarosan a Barcelonával hosszabbító világsztár 2004 óta játszik a felnőttek között, majd rá egy évre a válogatottban is bemutatkozhatott. Ennek ellenére eddig még egyszer sem nyert Copa Américát.

A rossz sorozat most megszakadt, és közel 30 év után újra levegőbe emelhette a trófeát a csapat. Azóta generációk nőttek fel, de véget ért az ínséges időszak, és ezzel Messi is megvalósította az egyik legnagyobb álmát.

Lapozó: 1 2

ads

Van egy sztorid?

Szemtanúja voltál valaminek, vagy épp van egy olyan történeted, melyet szívesen megosztanál másokkal?

Küldd el nekünk, és amennyiben érdekesnek találjuk, úgy közzétesszük azt oldalunkon.