Dollár
388,76 Ft
Euró
409,67 Ft
Font
477,85 Ft
Bitcoin
16,996 $

Copa América: Messi ismét zseni volt, és hatalmas szabadrúgás gólt lőtt (videók)

Fotó: Twitter/Selección Argentina
not image

Hujber Dávid

2021. július 4. - 06:48

Lionel Messi továbbra is kirobbanó formában van, amit Ecuador ellen is bizonyított a negyeddöntőben a Copa Américán.

Argentína meglehetősen simán múlta felül Ecuador válogatottját a negyeddöntőben, ráadásul még több gólt lőhettek volna. Ugyan az ellenfélnek is megvoltak a helyzetei, nem volt kérdés, hogy ki a jobb csapat.

Soron kívül Orbán: akik háborúpártiak, azok mindig újabb szankciókat követelnek

Messi ezúttal is zseniális volt, és a két gólpassza mellett gólt is lőtt. Közel a lefújás előtt szabadrúgásból talált be, míg előtte a 40., majd a 84. percben osztott ki egy gólpasszt. A vezetést többek között a 22. percben is megszerezhették volna Messi által, de a klasszis a kapufát találta el a kiugratását követően.

Ezen a tornán nem ez volt az első szabadrúgásgólja, és lehetséges, hogy nem is az utolsó. Ez a találat is szépségdíjas, a kapusnak esélye sem volt, ami egyúttal a kegyelemdöfést jelentett az argentinoktól.

Az elődöntőben Brazília és Peru, valamint Argentína és Kolumbia fog egymás ellen játszani. Ha a brazilok és az argentinok hozzá a kötelezőt, akkor összejön a nagy álomdöntő, amely remek hangolást jelenthet a közelgő világbajnokságra.

Ő lenne a Barcelona új célpontja a középpályára

Neymar és Messi barátokként küzdhetnek meg egymás ellen, ami egy érdekes párharcot jelenthet közöttük. Továbbra sem zárható ki, hogy újra csapattársak lesznek, mert a PSG már lépéseket tett annak érdekében, hogy megszerezze a szabadon igazolhatóvá vált aranylabdást.

Messi nagy helyzete

Messi első gólpassza

Messi kapufája

Messi szabadrúgásgólja

Messi második gólpassza