Dollár
429,62 Ft
Euró
421,04 Ft
Font
476,35 Ft
Bitcoin
19,324 $

Copa América: Messi felért a csúcsra, Neymarék elbukták a döntőt

Fotó: Twitter/ Selección Argentina
not image

Hujber Dávid

2021. július 11. - 06:01

Lionel Messi pályafutása legfontosabb győzelmének örülhet, miután sikerült megnyerniük a Copa Américát Brazília ellen.

A rajongók már a nagy kontinenstorna kezdetén dörzsölni kezdték a tenyerüket, hiszen Argentína és Brazília kiemelkedett a mezőnyből. Végül csak a döntőben futhattak össze egymással, ami meg is történt.

Soron kívül Muri Enikőnek annyit sem ér Hódi Pamela, mint egy üres szemeteszsák

Hatalmas várakozás előzte meg a finálét, többek között a Messi-Neymar csata miatt is. A két egykori csapattárs is rendkívül izgatott volt az esemény miatt, de valamelyiküknek szomorúan kellett elhagynia a pályát.

Ezelőtt soha nem volt példa arra, hogy Messi Copa Américát nyerjen, ez a trófea még hiányzott a vitrinjéből, most azonban megadatott számára, hogy azt a levegőbe emelje, miután Di Maria 22. percben lőtt góljára nem tudtak válaszolni a brazilok.

Esteban Ostojich uruguayi játékvezető nem aprózta el, argentin oldalról összesen öt, míg a braziloktól négy sárga lapot osztott ki. Argentína számára ezzel egy nagy negatív sorozat szakadt meg, mivel 1993 óta nem volt példa arra, hogy övék legyen a Copa América.

Érthetetlen, amit a Barcelona csinál, újabb hatalmas tehetségükről mondhatnak le

Egy döntő, amiben Messi és Neymar sem talált be, miközben mindkét oldalon megvoltak a lehetőségek. Összességében nagy meglepetést hozott, hogy csupán egy gólt hozott a finálé, ami után várhatóan a hatszoros aranylabdás aláírhatja az új szerződését Barcelonában, ahol gőzerővel dolgoznak a játékosok elküldésén, hogy mindez meg tudjon valósulni a fair play szabályokon belül.