Dollár
392,41 Ft
Euró
411,02 Ft
Font
476,45 Ft
Bitcoin
17,061 $

Videón, ahogy Messi videotelefonál a családjával a Copa América megnyerését követően

Fotó: Twitter/ Selección Argentina
Style
not image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Lionel Messi nem akart várni az öltözőig, már a pályán felhívta a családját, akikkel videós kapcsolaton keresztül beszélgetett, és mutatta meg közelről azt a medált, amire oly régóta várt.

Valószínűleg jelenleg nincs boldogabb ember a Földön Messinél, aki ezzel a győzelemmel felért a csúcsra, és abszolúte minden idők legjobb játékosának tekinthető. Ha mindezt még meg tudja koronázni egy világbajnoki sikerrel 2022-ben, az maga lesz a csoda.

Soron kívül Rendkívüli Kormányinfó: megszűnik a benzinárstop

Messi valóban egy csoda, és nem véletlenül tartják minden idők legjobbjának, megelőzve ezzel olyan neveket, mint Puskás, Maradona, vagy Pelé. Hihetetlen, amit a pályán képes művelni, és nemigazán látszik meg rajta a kora.

A Copa América megnyerése mindig is az egyik legnagyobb álma volt, de eddig soha nem jött ki számára a lépés, ahogy a válogatottnak sem, mely közel 30 év után tudta elhódítani a kupát, ráadásul Brazília ellen egy álomdöntőben.

Copa América: így dobálták Messit a finálé után az argentinok (videó)

Minden adott volt ahhoz, hogy a nézők egy kiváló finálét lássanak, ahol végül csak egy gól döntött, de azt nem Messi szerezte, hanem egykori LaLiga-riválisa, Di Maria. Ez azonban semmit sem vesz el az örömből, talán már „túlzás” lett volna, ha Messi góljával nyernek az argentinok, akik most odahaza nemzeti ünnepet tarthatnak.

Lapozó: 1 2