Dollár
429,44 Ft
Euró
414,98 Ft
Font
462,32 Ft
Bitcoin
19,404 $

Copa América: így dobálták Messit a finálé után az argentinok (videó)

Fotó: Twitter/ Selección Argentina
not image

Hujber Dávid

2021. július 11. - 06:38

Talán soha ezelőtt nem volt ennyire boldog Lionel Messi a pályafutása során, mint legutóbb, amikor sikerült legyőzniük a brazil válogatottat a fináléban.

Argentína mindenkit megelőz a sorban a Copa Américán gyűjtött medálok tekintetében, és a legutóbbi győzelmükkel már összesen 34 ilyen medáljuk van. Az aranyat 15, az ezüstöt 14, míg a bronzot 5 alkalommal szerezték meg.

Soron kívül Már négy helyen szivárog a sérült Északi Áramlat 

Egyedül Brazília van hozzájuk közel az ezüstérmek számában, akik 12x maradtak alul a döntőben és 9x nyertek, tehát ez egy jubileumi siker lett volna számukra, amire még várniuk kell. Arra készültek, hogy 2019 után újra övék lesz a nagy trófea, de Messiék keresztülhúzták a számításaikat.

Egész Argentína boldog lehet most, hatalmas ünneplésre készülhetnek a hétvégén, mivel legutóbb 1993-ban nyerték meg a kontinenstornát, és akkor senki sem gondolta, hogy több évtizednek kell eltelnie a következő trófeáig.

A sors furcsa fintora, hogy a minden idők legnagyobb játékosának tartott Messivel is ennyi ideig kellett várniuk, aki soha ezelőtt nem örülhetett ennek a bizonyos kupának, de gyerekkorából talán még emlékezhet arra, hogy milyen volt, amikor közel 30 évvel ezelőtt hazája behúzta a finálét.

Copa América: videón a jelenet, ahogy Messi zokog a döntő megnyerését követően

Messi és a csapattársak szinte azonnal elsírták magukat a döntőben, és jól tudták, hogy ez az este a kapitány számára mindenki másnál különlegesebb. Felkapták a Barcelona legendáját, majd dobálni kezdték a levegőben, amiről felvétel is készült.

ads

Van egy sztorid?

Szemtanúja voltál valaminek, vagy épp van egy olyan történeted, melyet szívesen megosztanál másokkal?

Küldd el nekünk, és amennyiben érdekesnek találjuk, úgy közzétesszük azt oldalunkon.