Dollár
429,48 Ft
Euró
415,31 Ft
Font
464,44 Ft
Bitcoin
19,423 $

Amit Messivel tett Neymar, egyértelműen bizonyítja, hogy mekkora sportember

Fotó: Lucas Figueiredo/ CBF / Twitter
not image

Hujber Dávid

2021. július 11. - 08:37

Annak ellenére, hogy Neymarban egy világ dőlhetett össze az elvesztett Copa América döntő miatt, nem feledkezett meg a sportemberi feladatairól, amik természetes módon jöttek elő belőle.

Neymar is meghatározó figurája a futballnak, nagyon sokan fogják sajnálni, ha egy nap befejezi a pályafutását, de az még arrébb van. Ugyanakkor hamarosan ő i s betölti a 30-at, amit még mindig furcsa leírni, hiszen mintha csak tegnap lett volna, amikor tiniként tündökölni kezdett a brazil ligában, majd Spanyolországba költözött.

Hatalmas álma valósult meg ezzel, és a Santost elhagyván a Barcelona játékosaként folytatta, ahol minden idők legjobbja, Messi is a csapattársa lehetett. 2013 és 2017 között játszottak együtt, nagyon jó barátok lettek és óriási sikereket értek el.

Megannyi varázslatos támadást vezettek végig, de Neymar mégis úgy érezte, hogy távoznia kell. A Barca nem akarta őt elengedni, ám végül tehetetlen volt és a PSG 222 millió euróért cserébe megszerezte a játékjogát.

Azóta több pletyka is keringett a sajtóban, hogy megbánta a döntését és vissza akart térni a Camp Nou-ba. A brazil támadó nemrég szerződést hosszabbított a PSG-vel, és noha bízott abban, hogy Messi is Párizsba költözhet, erről a legfrissebb hírek szerint le kell mondania.

Lapozó: 1 2