Dollár
390,90 Ft
Euró
408,35 Ft
Font
472,37 Ft
Bitcoin
16,224 $

Amit Messivel tett Neymar, egyértelműen bizonyítja, hogy mekkora sportember

Fotó: Lucas Figueiredo/ CBF / Twitter
not image

Hujber Dávid

2021. július 11. - 08:37

Annak ellenére, hogy Neymarban egy világ dőlhetett össze az elvesztett Copa América döntő miatt, nem feledkezett meg a sportemberi feladatairól, amik természetes módon jöttek elő belőle.

A két barát legutóbb a Copa América döntőjében találkozott szombat este, amit az egész világ figyelt, közvetlen az Európa-bajnokság fináléja előtt. Végül egyetlen egy gól döntött, de azt nem Messi, és nem is Neymar szerezte.

Di Maria találata juttatta csúcsra Argentínát közel 30 évvel a legutóbbi győzelmüket követően. Messi azonnal elsírta magát, mivel ezzel élete nagy álma valósulhatott meg. Neymarban felemás érzelmek dúltak, mert nyilván örül barátja sikerének, de annak nem, hogy elbukták a finálét.

Neymar sportemberi nagyságát bizonyítja, hogy őszintén gratulált Messinek a lefújást követően, és átölelték egymást. Sőt, a díjátadó gálát követően is készült róluk közös fotó, ahol a PSG sztárja már nevetni is tudott, bár az éjszakája valószínűleg nem volt olyan felhőtlen és boldog, mint Messinek, nyakában az arannyal.

Lapozó: 1 2

ads

Van egy sztorid?

Szemtanúja voltál valaminek, vagy épp van egy olyan történeted, melyet szívesen megosztanál másokkal?

Küldd el nekünk, és amennyiben érdekesnek találjuk, úgy közzétesszük azt oldalunkon.