Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
367,01 Ft
Euró
392,88 Ft
Font
457,06 Ft
Bitcoin
66,998 $

Jön a Chelsea-Manchester United rangadó, élőben közvetíti a tv

A Chelsea és a Manchester United összecsapnak egymással Londonban csütörtök este, és jelenleg még megjósolni sem lehet a végeredményt, annyira hektikusan teljesítenek.

Fotó: EPA/ADAM VAUGHAN
Sport

Hujber Dávid

Szerkesztő

A hétközi fordulóban az Arsenal átvette a vezetést a Liverpool előtt, de lehetséges, ez csak egy napra szól, mivel a Liverpool még nem játszotta le a meccsét, ráadásul az utolsó helyen álló Sheffield Unitedet fogadják az Anfield Roadon, akik nem Premier League szint. Várhatóan kiütéses győzelmet fog aratni Klopp csapata, bár az angol bajnokságban nincs lehetetlen, soha nem tudni.

A Manchester City is nyert, és jelenleg ugyanannyi pontja van, mint a Liverpoolnak. Azt azonban ők sem várhatják el, hogy a Sheffield United tegyen nekik szívességet, akik rendkívül gyengén teljesítenek. Szerencsére csütörtök este sem maradunk meccsek nélkül, mivel jön a Chelsea-Manchester United rangadó. Soron kívül Jelentős bővítés előtt állhat a Samsung gödi akkumulátorgyára

Várhatóan egyik csapat sem lesz ott a következő Bajnokok Ligája szezonban, ami kellemetlen, tekintve, hogy mennyi pénzt költöttek igazolásokra. Mindkét edző rengeteg kritikát kap, de Pochettino hisz abban, hogy a Chelsea a közeljövőben bajnok lehet, ám jelenleg csak a 12. helyen állnak 40 ponttal.

A Manchester United is szenved Ten Haggal, ráadásul kiderült, hogy a csapat egyik legjobbja rövid időn belül másodszorra is megsérült, de Lindelöf is hiányozni fog legalább egy hónapot a védelemből. Az United a 6. helyen áll, és ha nyernek, akkor is 6 pontra lesznek a Tottenham-tól, míg az Aston Villa két meccsel többet játszva 11 ponttal van előttük. A Chelsea-Manchester United meccset a Spíler 2 közvetíti 21 óra 5 perctől.

Így nullázta le az Arsenal a Chelsea-t a londoni derbin (videó)

A vártnál is simábban hozta az Arsenal a Chelsea elleni londoni derbin, szinte momentuma nem volt a vendégeknek.