Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
372,14 Ft
Euró
395,41 Ft
Font
462,64 Ft
Bitcoin
62,592 $

Hihetetlen, megint megsérült a Manchester United egyik legjobb játékosa

Nem sokkal azután, hogy visszatért az újabb sérüléséből Lisandro Martínez, ismét hetekre kidőlt a sorból, de nem ő az egyetlen.

Fotó: EPA/ADAM VAUGHAN
Sport

Hujber Dávid

Szerkesztő

A Manchester United edzőjének, Ten Hagnak eddig nem voltak túl jó igazolásai, cserébe rengeteg pénzt költött el rájuk. Akivel nagy vételt csinált, az Lisandro Martinez, aki a világ egyik legjobb védőjének mondhatja magát. Más kérdés, hogy sokat sérült, és most megint róla szólnak a hírek, mert újra kidőlt a sorból.

Hónapokon át nem volt elérhető, majd amikor visszatért, megint megsérült. Hetekkel később a Manchester United közönsége örömmel fogadhatta, de ez nem tartott sokáig. Hihetetlen vagy sem, újra lesérült a klasszis védő, és Fabrizio Romano azt írja, legkevesebb egy hónapot lesz távol. Soron kívül Pillanatok alatt árasztotta el a víz a dubaji repülőteret egy szokatlanul heves vihar után

Ez már talán több mint balszerencse, valami nagyon nem stimmel. Jó hír, hogy nem a térde sérült meg, amit operálni is kellett, hanem vádlihúzódást szenvedett a legutóbbi edzésen. A másik aggasztó hír, hogy Victor Lindelof is hasonlóan járt, aki a Brentford ellen szenvedett combizom-sérülést, és ugyancsak legalább egy hónapig nem léphet pályára.

Érdekesség, hogy már 53 különböző sérülés vagy betegség miatt kellett mellőznie a Manchester Unitednek a játékosait. Az angol rekorder legutóbb a Brentford ellen játszott, és ugyan megszerezték a vezetést a hosszabbításban, végül 1-1-es döntetlennel távoztak, de még mindig Ten Hag a Vörös Ördögök edzője.