Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
357,18 Ft
Euró
386,57 Ft
Font
454,40 Ft
Bitcoin
69,434 $

Történelmi pofonnal üzent a Chelsea az Everton ellen

Rég nem látott különbségű győzelmet aratott a Chelsea az angol bajnokságban az Everton ellen hétfőn, a késő esti órákban.

...svg content...Fotó: EPA/NEIL HALL
Sport

Hujber Dávid

Szerkesztő

A bajnokságot már a Manchester City vezeti, miután legyőzték a Lutont, addig az Arsenal és a Liverpool nagy meglepetésre vereséget szenvedtek hazai pályán. Egyik forgatókönyvre sem lehetett számítani, még igazán a döntetlen sem volt benne a pakliban.

Ennek ellenére a Liverpool és az Arsenal is kikapott, amivel lehetséges, hogy a City kezébe adták a bajnoki címet. Mindeközben a Manchester United szenvedése folytatódik, és lehetséges, Ten Hag napjai meg vannak számlálva az Old Traffordon, akit legkésőbb a szezon végeztével kirúghatnak Manchesterben. Soron kívül Donáth Anna megint kiakadt Magyar Péterre, nem tudja, ki ő valójában

A Chelsea viszont Pochettinóval folytathatja tovább, hektikus idény ide vagy oda. Nehéz meccsre lehetett számítani az Everton ellen, ám hatalmas kiütés lett belőle. A kiváló formában játszó Palmer kezdte a gólgyártást a 13. percben, majd pár perccel később ismét betalált, és ezzel úgy tűnt, minden eldőlt.

Sőt, Palmer a 29. percben már mesterhármast ünnepelhetett, és még az első félidő vége előtt Jakcson is meglőtte a maga gólját. A második félidőben sem volt tétlen a Chelsea, Palmer büntetőből volt eredményes, így mesternégyessel térhetett haza, a 6-0-s végeredményt pedig Gilchrist állította be.

A Chelsea ezzel a győzelmével a 9. helyen áll, mindössze 3 pontra a 7. Manchester United mögött, ráadásul egy meccsel kevesebbet játszottak. Az Everton maradt a 16. helyen 27 ponttal, és még mindig nem nyugodhatnak meg, mert 2 pont választja el őket attól, hogy kiesőhelyre kerüljenek a bajnokságban.

Kövér László elmondta, miért nagyon fontos az embereknek a Fideszre szavazniuk

Kövér László szerint ilyen súlyos kihívás előtt még nem állt Európa és Magyarország, ami egyúttal azt is jelenti, soha nem volt akkora tétje az uniós választásnak, mint most.