Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
355,71 Ft
Euró
386,98 Ft
Font
451,92 Ft
Bitcoin
66,944 $

Már a Manchester United játékosai is biztosra veszik Erik ten Hag menesztését

Az elmúlt hetekben ismét tragikus formát mutat a Manchester United.

...svg content...MTI/EPA/ADAM VAUGHAN
Sport

Bense Róbert

Szerkesztő
TÉMÁK

A Vörös Ördögök hat fordulóval a bajnokság vége előtt csupán a Premier League hetedik helyén állnak, jelentősen lemaradva még az Európa-liga indulást jelentő pozíciótól is. Erik ten Hag legutóbbi reakciója pedig mindent elárult a klub körüli helyzetről.

A holland tréner ugyanis a Bournemouth elleni döntetlent követően félbeszakította a sajtótájékoztatóját, miután egy újságíró azt firtatta, hogy a Manchester United a legrosszabb PL-szezonját zárhatja, ha lecsúsznak a hetedik helyről is. Soron kívül Pünkösd: vasárnap és hétfőn is zárva lesznek az üzletek

Ten Hag úgy vélekedett, hogy jelenleg nem ez a legfontosabb kérdés, azonban azt már nem válaszolta meg, hogy mégis mi a prioritás a klub háza táján. Minden bizonnyal azonban az edzőkérdés is ezek között van, hiszen a holland alatt már jó ideje inog a kispad, és vélhetően nyáron el is köszönnek tőle.

Mivel egyre valószínűbb ez a forgatókönyv, ezért a játékosok is kivárnak, főképp azok, akiknek idén lejár a szerződésük. Döntésük ugyanis attól is nagyban függ, hogy ki érkezik majd ten Hag helyére – írja a 90min.com. Többen ugyanakkor úgy vélik a csapatból, hogy szinte biztosan új edzőt kapnak idén nyáron.

Arról nem esik szó, hogy mely játékosok osztják ezt az álláspontot, ten Hag mindenesetre váltig állítja, hogy a következő idényben is ő fogja irányítani a csapatot, ez azonban egyre valószínűtlenebbnek tűnik, főleg mióta a brit milliárdos, Jim Ratcliffe bevásárolta magát a Manchester Unitedbe. Az azonban még kérdéses lehet, hogy mennyit kellene fizetnie a klubnak Erik ten Hag részére, ha idejekorán elküldik a csapattól – ez ugyanis akár több millió fontos összeg is lehet.

Történelmet írt a Leverkusen, veretlenül fejezték be a szezont, kikapott a Bayern München

A Bayer Leverkusen egy több mint hihetetlen szezon végén szerezte meg a bajnoki címet, ráadásul úgy, hogy nem kaptak ki.