Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21

AKTUÁLIS

Dollár
368,91 Ft
Euró
392,84 Ft
Font
459,34 Ft
Bitcoin
67,449 $

A Premier League-ből érkezhet Erik ten Hag utódja a Manchester Unitedhez

Gareth Southgate után egy újabb nevet szellőztettek meg, Thomas Frank egyelőre nem reagált.

MTI/EPA/DAVID CLIFF
Sport

Bense Róbert

Szerkesztő

Az angol válogatott szövetségi kapitánya, Gareth Southgate néhány nappal ezelőtt elutasította a spekulációkat, melyek összefüggésbe hozták őt a Manchester Uniteddel. Mint mondta, a klubnak Erik ten Hag személyében jelenleg van edzője, és úgy véli, hogy emiatt tiszteletlenség más nevét emlegetni.

Úgy tűnik azonban, hogy egy újabb potenciális jelölt neve látott napvilágot, legalábbis a 90min információi szerint. Thomas Frank jelenleg a Premier League-ben szereplő Brentford edzője, és bár nem nyert még jelentősebb trófeát, valamint eddig még nem vállalt munkát nagyobb klubnál, így is a kispadra esélyesek között tartják számon. Soron kívül Elképesztő teljesítmény: Milák a világ idei harmadik legjobb idejével nyert 100 méter pillangón

Bár a következő hónapokban még változhatnak a dolgok Erik ten Hag jövőjét illetően, jelen állás szerint Sir Jim Ratcliffe, a Manchester United résztulajdonosa komoly változtatásokat szeretne a klub belső ügyeit illetően, többek között az átigazolások kapcsán is.

Ez odáig vezethet, hogy Erik ten Hagnak nem enged többé beleszólást az igazolási ügyekbe, az edző jogköreinek gyengítése pedig feszültséget okozhat a klubon belül. Ez egyben azt is jelentheti, hogy ten Hag magától is a távozás mellett dönthet, az új tréner pedig akár már nyáron megérkezhet.