Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
369,76 Ft
Euró
393,83 Ft
Font
460,29 Ft
Bitcoin
62,554 $

A Manchester United edzőjétől megvonhatják a beleszólást a klub átigazolási ügyeibe

Egyre közelebb lehet Erik ten Hag távozása, az új résztulajdonos mindent felboríthat.

MTI/EPA/ADAM VAUGHAN
Sport

Bense Róbert

Szerkesztő

Teljességgel hullámzó a Manchester United teljesítménye ebben a szezonban, azonban most úgy tűnik, hogy jobb periódusban van a csapat. Ez a Liverpool elleni FA-kupa győzelemnek is köszönhető, Erik ten Hag pedig abban reménykedik, hogy a diadal lendületet adhat a csapatnak az idény további mérkőzéseire.

A Manchester United jelenleg a bajnokság hatodik helyén áll, a legutóbbi öt bajnokijukon három győzelem és két vereség a mérleg. A Bajnokok Ligája indulást érő negyedik hely ugyanakkor kilenc pontra van, így óriásit kellene hajrázniuk a Vörös Ördögöknek, ha ismét a legrangosabb európai kupában akarnak szerepelni. Soron kívül Skatulya I. címmel megjelent Azahriah új albuma

Az idei BL-szezonban túl sok babér nem termett a csapat számára, csoportutolsóként búcsúztak, így még az Európa-ligában sem folytathatták. És ha esetleg sikerül is odaérni valamelyik nemzetközi kupába, annak vajmi kevés az esélye, hogy Erik ten Hag fogja dirigálni a csapatot.

A holland edző helyére ugyanis máris új szakembert keres a kispadra a Manchester United új résztulajdonosa. Sir Jim Ratcliffe pedig akár már a nyáron kiadhatja Erik ten Hag útját. Amennyiben ez mégsem történne meg, úgy viszont jelentősen megnyirbálhatja a holland tréner jogköreit.

Mindez a 90min szerint annyit jelenthet, hogy ten Hag nem kap beleszólást a csapat átigazolási ügyeibe, holott eddig előszeretettel hangoztatta, hogy kivel lehetne erősíteni a keretet. Ha ez megtörténik, úgy vélhetően magától feláll majd a kispadról a holland edző.

Csak a jövő évtől jön az ingyenes készpénzfelvétel a postákon

Megjelent a Magyar Közlönyben az a törvény, amelyik a postákon is lehetővé teszi az ingyenes készpénzfelvételt havi 150 ezer forintig, ám mint kiderült, erre csak 2025-től nyílik lehetőség.