Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
371,98 Ft
Euró
398,34 Ft
Font
471,86 Ft
Bitcoin
66,820 $

Videón Kerkez hatalmas helyzetei a Manchester United ellen

Kerkez hőssé válhatott volna a Manchester United elleni mérkőzésen a Bournemouth otthonában, mert több nagy helyzete is volt.

...svg content...Fotó: EPA/ADAM VAUGHAN
Sport

Kiss László

Szerkesztő

Szombaton is volt pár remek mérkőzés a Premier League-ben, amiken nem unatkozhattunk. Az idén rendkívül hektikusan játszó Newcastle nagyon nagy pofont osztott ki, amit a Tottenham bánt, akik ezzel ismét megtorpantak, és tovább sem biztos az indulásuk a Bajnokok Ligájában a következő szezonban.

A Manchester Citynek ezzel nem kell foglalkoznia, az viszont nagy kérdés, hogy lesz-e ebből címvédés, mert rettentő szoros csatát vívnak az Arsenal és a Liverpool ellen. Valószínűleg csak a szezon utolsó fordulójában dől majd el a bajnokság sorsa, bár jelenleg ez gyakorlatilag megjósolhatatlan. Soron kívül Folyamatosan melegszik a Balaton vize, valahol már csaknem 23°C-os

A City végül kiütéssel nyert a Luton ellen, addig a Manchester United szerencsés módon harcolt ki egy 2-2-es döntetlent, miután a hazaiak rengeteg helyzetet puskáztak el. Sorra maradtak ki a ziccerek, Kerkez akár mesterhármast is szerezhetett volna, akkora fölényben játszott a kis angol csapat.

Végül döntetlennel mentek haza a felek, aminek egyik fél sem örülhet, és ezzel az United ezzel megint távolabb került attól, hogy ott legyen a Bajnokok Ligájában, vagy legalább az Európa-ligában. A mérkőzés összefoglalója rámutat a hiányosságokra, többek között Ten Hagot illetően is.

Karácsony Gergely egyvalakinek külön köszönetet mondott

Egyvalakinek különösen nagy hálával tartozik Karácsony Gergely, aki őszintén beszélt erről egy nyílt posztban.