Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21

AKTUÁLIS

Dollár
353,87 Ft
Euró
384,03 Ft
Font
450,78 Ft
Bitcoin
68,893 $

Kerkez több gólt is lőhetett volna a Manchester Unitednek

Nem kicsit hívta fel magára a figyelmet Kerkez a Manchester United elleni mérkőzésen, ami érdekesen alakult.

...svg content...Fotó: EPA/ADAM VAUGHAN
Sport

Hujber Dávid

Szerkesztő

Továbbra sem lehet azt mondani, hogy a Manchester United jó formában lenne, mert nagyon valószínű, hogy a Bajnokok Ligája következő idényében már nem lesznek ott, amivel nem kis bevételtől esnek el, és ez az átigazolási szezonjukra is igaz lehet.

Márpedig ez a helyzet, és az Európa-liga sem tűnik túl reális célnak, az viszont már inkább, hogy Ten Hagot menessze a vezetőség. A sok kifogás és magyarázkodás kezd sok lenni a szurkolók részéről, ráadásul nagyon gyengén játszik a csapat. Soron kívül Magyar Péter ott lesz a köztévé vitáján

Jól sejtettük, hogy egy igen nehéz mérkőzés vár a Manchester Unitedre, azt követően, hogy a Manchester City nyert a Luton ellen, és vezeti a bajnokságot. A Vörös Ördögök nagyon távol állnak ettől, súlyos problémákkal küszködnek, és nem látni a fényt az alagút végén, ami megint csak aggasztó.

Kerkez több gólt is lőhetett volna

A Bournemouth nem kevés gólt szerezhetett volna az United ellen. Kerkez egymaga mesterhármast ünnepelhetett volna, de szerencsétlenségére Onana kiválóan védett, már az United egyik legnagyobb erőssége, de ezúttal sem úszta meg kapott gól/gólok nélkül, ami fájdalmas számukra.

Solanke már a 16. percben megszerezte a vezetést, majd jött Kluivert a 36. percben azt követően, hogy pár perccel korábban Fernandes egyenlített, grundfocis körülmények között. Nem sokáig örülhettek a vendégek, viszont a 65. percben Fernandes megrúgta a maga büntetőjét, nem hibázott.

Érdekesen alakultak az utolsó percek, mert ugyan büntetőt kaptak a hazaiak, abból a VAR-os elemzések után csak szabadrúgás lett. Végül maradt a 2-2, amivel az United csak a 7. 50 ponttal a szintén 50 pontos Newcastle mögött, addig a Bournemouth a 12. 42 ponttal a neve mellett.