Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21

AKTUÁLIS

Dollár
358,97 Ft
Euró
388,58 Ft
Font
454,94 Ft
Bitcoin
51,612 $

Meccshátrányban is már csak 2 pontra van a City Szoboszlaiéktól

A Manchester City végül fordítani tudott a Brentford ellen, amivel még közelebb került a listavezető Liverpoolhoz.

Fotó: EPA/PETER POWELL
Sport

Hujber Dávid

Szerkesztő

A legutóbbi forduló nagyon rosszul jött ki a Liverpool számára, mert még csak pontot sem szereztek az Arsenal ellen. Sőt, kiderült, hogy Szoboszlai Dominik ismét megsérült, és egyelőre nem erősítették meg, milyen hosszú kihagyás várhat rá. Egyértelműen hiányzott a pályáról a magyar középpályás, vele talán más végeredmény született volna.

Ezt már nem tudjuk meg, és most mindenki arra kíváncsi, mikor térhet vissza leghamarabb Szoboszlai. Hamarosan bejelentés születhet erről, bár nem fest ideálisnak a helyzet, hiszen csak nemrég épült fel a fiatal klasszis. Ugyan vezetik a bajnokságot, már az Arsenal és a Manchester City is rájuk esett. Soron kívül Valaki megnyerte az Ötöslottó rekordnyereményét, itt vannak a milliárdokat érő nyerőszámok

Az Arsenal és a Manchester City is mindössze 2 ponttal számol kevesebbet, ráadásul Guardiola csapata egy meccsel kevesebbet játszott. Ez azt jelenti, ha a 23. bajnokijukat is hozzák, akkor átveszik a vezetést a tabellán. Legutóbb a Brentford otthonában léptek pályára, ahol váratlanul hátrányba kerültek a 21. percben.

A válasz az első félidő utolsó másodperceiben futott be Foden révén, aki nagy estén van túl, mert triplázott. Az 53. és a 70. percben is beköszönt De Bruyne, majd Haaland passzából, így 3-1-re nyertek. Ez egy rendkívül fontos 3 pont volt a City számára, és ha az elmaradt meccsüket is megnyerik, 1 ponttal lehetnek a Liverpool előtt.

Szintén rossz hír lehet a Liverpoolnak Haaland felépülése, aki hosszabb ideig volt távol. Ugyan gólt nem szerzett a City legutóbbi meccsén, teljesen más szintet képviselnek az angolok, ha a pályán van. Csak idő kérdése, mikor kezdi el termelni a gólokat, illetve mikor folytatja ezen sorozatát.