Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21

AKTUÁLIS

Dollár
362,79 Ft
Euró
392,23 Ft
Font
458,06 Ft
Bitcoin
61,535 $

Videón az Arsenal-Liverpool meccs meghökkentő góljai, Szoboszlai nélkül nem ment

Két olyan gól is született az Arsenal és a Liverpool egymás elleni mérkőzésén vasárnap, amiket nagyon ritkán hoznak össze ezek a csapatok.

Fotó: EPA/ANDY RAIN
Sport

Kiss László

Szerkesztő

Az angol bajnokság ismét kezd extrán szoros lenni, és a Tottenham bánhatja, hogy nem tudta hozni a 3 pontot az elmúlt hétvégén, miután a Liverpool 3 pontot veszített. Ugyan 1 ponttal így is közelebb kerültek, minden esélyük megvolt arra, hogy hárommal csökkentsék a hátrányukat, ami végül elmaradt, és 44 ponttal várják a folytatást.

A Liverpool 51 pontot számol az élen, miután kikaptak a Arsenaltól. Ez még mindig csak a második vereségük volt, és noha a londoniak már négyszer kapituláltak, mindössze 2 pont a hátrányuk Kloppékhoz képest. Őket követi a Manchester City 46 ponttal, viszont Guardiola csapata két meccsel kevesebbet játszott. Soron kívül Kiderült, mikortól lehet megvásárolni a magyar válogatott hazai meccseire a bérleteket

Az Aston Villa, akik 5-0-val üzentek a hétvégén, szintén 46 pontosak, bár ők mindezt nem 21, hanem 23 meccs alatt hozták össze. Tehát a City hamarosan nagyon jó helyzetbe kerülhet, és ha hozzák a két elmaradt meccsüket, megérkeznek a tabella élére. Erre igen jó esélyük van, amivel csak még izgalmasabbá válna a bajnokság.

Szoboszlai Dominik ezúttal még a kispadon sem lehetett ott az Arsenal ellen, és mint az utólag kiderült, ismét megsérült. Klopp nyugalomra intett, szerinte előbb meg kell várni a vizsgálatok eredményét, mielőtt bármi konkrétat is mondanak a magyar válogatott csapatkapitány sérülésének ügyében, így még azt sem tudni, mennyit hagy ki.

A Liverpool csapatkapitánya, Van Dijk sem volt a helyzet magaslatán a rangadón, az egyik gólt ő hozta össze Alissonnal, ami végül sokba került. Vállalta is ezért a felelősséget, de rendkívül ritka ilyen hibát látni ezen a szinten. Az Arsenal ugyancsak összehozott egy hasonló gólt a mérkőzésen, mintha csak az égiek előre megírták volna azt. Az összefoglaló videót erre a linkre kattintva nézhetitek meg.

FELKAPOTT