Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
367,79 Ft
Euró
393,34 Ft
Font
457,26 Ft
Bitcoin
66,743 $

A Bayern München nem fogja felhívni Szoboszlai edzőjét

A Bayern München tisztázta, nem fogja felhívni Szoboszlai Dominik edzőjét, Jürgen Kloppot, hiába távozik hamarosan Liverpoolból.

Fotó: EPA/ADAM VAUGHAN
Sport

Hujber Dávid

Szerkesztő

Pontosabban mondva a Liverpooltól, mert nem biztos, hogy elhagyja a várost, ahol hosszú évek óta él a családjával. Klopp nagyon megszerette Angliát, különösen Liverpoolt, ugyanakkor nem kizárt, hogy visszaköltöznek Németországba, egy nyugodtabb városba, ahol nincsenek igazán a sajtó szeme előtt.

Sok a kérdőjel Klopp körül, mivel még ő maga sem tudja, mikor fog újra edzősködni. Még az is benne lehet a pakliban, hogy befejezi a pályafutását, ugyanakkor erre kevés az esély, arra viszont már jóval több, hogy minimum 1 évig távol lesz. Zidane jó példa erre, aki a csúcson szállt ki, és még mindig nem tért vissza, hiába kap álomajánlatokat. Soron kívül Kiürítettek egy budapesti általános iskolát, 30-35 gyereket vittek kórházba

Klopp nemrég dühösen reagált az egyik riporter kérdésére, nem sokkal azután, hogy a Liverpool drámai módon búcsúzott az FA-kupa küzdelmeitől a Manchester United ellen. Ugyanakkor az Európa-ligát és az angol bajnokságot még megnyerhetik, így a triplázás nagyon is adott számukra, és az új szezonban visszatérhetnek a Bajnokok Ligájába.

Klopp nem lesz a Bayern München edzője

A Bayern München sem nevezte ki még az új edzőjét, miután Tuchel idő előtt távozik. Közös megegyezéssel döntöttek így az eredmények fényében, bár most igencsak erőre kaptak a bajorok, de a döntés véglegesnek tűnik. Ami biztos, hogy a Bayern igazgatója, Eberl még csak felhívni sem fogja Kloppot a munka miatt.

„Nem fogom felhívni Jürgen Kloppo azért, hogy felkínáljam neki a munkát nálunk. Tudom, mit jelent, amikor Klopp azt mondta, kifogyott az energiából. Kevesen tudják ezt nálam jobban megítélni, mert én is keresztül mentem ezen. Emiatt nem fogom őt felhívni.” – idézte Fabrizio Romano a Bayern vezetőjét, aki a Bildnek nyilatkozott.

„Talán a végén az lenne a legjobb döntésünk, ha olyan edzőt szerződtetnénk, akiről nem pletykálnak a médiában. Igen, vannak olyan nevek a listán, akikről nem pletykálnak médiában.” – mondta titokzatosan a Bayern főnöke, de arra már nem volt hajlandó kitérni, kik ezek a nevek, akik szóba kerülhetnek.

Májusban újabb területen lesz fizetős a parkolás Budapesten

A Sashegyen április 2-től kell fizetni a parkolásért, míg Zuglóban május elejétől indul a próbaüzem, amit rövidesen a fizetős üzem követ majd.