Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21

AKTUÁLIS

Dollár
353,87 Ft
Euró
384,03 Ft
Font
450,78 Ft
Bitcoin
69,052 $

Visszaszólt egy újságírónak Klopp, videón az edző csípős reakciója

Az újságíró butaságot kérdezett, Klopp pedig helyretette.

...svg content...Fotó: MTI/EPA/Adam Vaughan
Sport

Borbély Fanni

Szerkesztő

Ahogy arról korábban is beszámoltunk, a vasárnapi mérkőzésen, az FA-kupa negyeddöntőjében a Manchester United 4-3-as végeredménnyel győzedelmeskedett a Liverpool felett, ami miatt érthető módon Jürgen Klopp sem volt felhőtlenül boldog. A mérkőzés utáni sajtótájékoztatón az edző még azt is megjegyezte, hogy talán most látta először igazán szenvedni csapatát:

”A United a lehető legjobban kezdett, korán megszerezte a vezetést. Nekünk kicsit jobban meg kellett volna szerveznünk a játékunkat, küzdöttünk az emberfogással. Aztán abban a pillanatban, amikor megtaláltuk a megfelelő játékmódot, elkaptuk a ritmust. Az nagyon jól nézett ki, és teljesen megérdemelten vezettünk kettő egyre. A második félidő pedig kivételes volt, de nem zártuk le a meccset, és amikor az Old Traffordon nem teszed ezt meg, az ellenfélnek lesznek lehetőségei. A rendes játékidő végén egyenlítettek, Marcusnak (Rashford) pedig volt egy nagy helyzete a győzelmükhöz is, aztán nagyon nehéz dolgunk volt. Most láttam először igazán szenvedni a csapatomat, de sokat is játszottunk mostanság. Amikor három kettőre vezettünk, minden rendben volt, de aztán egyenlített, és a győzelmet is megszerezte az ellenfél. Elismerésem a Unitednek, rendkívül keményen küzdött, de ez ilyen, ha elődöntőbe akarsz jutni. Azt hiszem, aki látta a meccset, két olyan csapatot látott, amelyik egyformán megértette a meccs és a sorozat fontosságát. Mindent megpróbáltunk, de ezúttal nem sokat kaptunk érte.” Soron kívül Egy rendőrre is rátámadt a szüleivel végző újpesti kettős gyilkos

Az edző ezt követően úgy fogalmazott, őszintén reméli, hogy a játékosok egészségesen térnek majd vissza a válogatott szünetről, s akkor is el is kezdik majd az idény hátralévő részét. Megjegyezte, sok jó dolgot látott a mérkőzésen, kiemelve, hogy a hangulat is rendben volt és maga a játék is, noha az eredménynek nyilvánvalóan nem örül.

Klopp egyebek mellett a dán televíziónak is nyilatkozott a keserű mérkőzés után, ám amikor az újságíró azt kérdezte tőle, hogy a sok jó meccs miatt játszottak-e gyengébben a Manchester United ellen, Klopp diszkréten helyretette a kérdezőt:

„Nem vagy túl jó formában, és nem akarok miattad idegeskedni.”

Xavi megerősítette, a Barcelona elnöke rúgta ki őt, de vissza akar térni

Xavi nem kertelt, és elárulta, hogy Laporta, a Barcelona elnöke rúgta ki őt, de továbbra is a Barca szurkolója marad.