Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21

AKTUÁLIS

Dollár
353,87 Ft
Euró
384,03 Ft
Font
450,78 Ft
Bitcoin
69,052 $

Ismét pályára lép a Bayern München, élőben adja a tv

A Bayern München mérkőzését is élőben közvetíti a televízió szombaton, ami egy újabb izgalmas találkozónak ígérkezik.

...svg content...Fotó: Unsplash/Julien Chatelain
Sport

Hujber Dávid

Szerkesztő

A Bayern München lassan matematikai szinten sem lehet bajnok idén a Bundesligában, és Tuchel már gratulált a Bayer Leverkusennek, akik továbbra is veretlenül vezetik a bajnokságot. Xabi Alonso hiába kaphatott ajánlatot a Liverpooltól, és más nagy kluboktól, úgy döntött, hogy Németországban marad.

Ezzel komoly meglepetést okozott, miközben igencsak kezd körvonalazódni, hogy ki léphet Klopp helyére. Bárki is lesz a kiválasztott, nagyon magasan lesz a mérce vele szemben a német tréner miatt, aki egy időre háttérbe vonul, és még az sem kizárt, hogy véglegesen visszavonul, bár ennek csekély a valószínűsége. Soron kívül Egy rendőrre is rátámadt a szüleivel végző újpesti kettős gyilkos

Ami biztos, hogy a Bayern számára az egyetlen valós cél az maradt, hogy továbbjussanak az Arsenal ellen a Bajnokok Ligájában, és miután döntetlent játszottak Londonban, minden a saját kezükben lehet Münchenben. Tuchel viszont nagyon dühös volt az elmaradt büntető miatt, most viszont újra a Bundesligára kell koncentrálniuk, ezúttal a Köln ellen.

Az egy héttel ezelőtti sokkoló vereség után a München hazai pályán javíthat, míg a Stuttgartnak már szintén 60 pontja van, így még az is benne lehet a pakliban, hogy a sztárcsapat elveszíti a második helyét. Szombaton 15 órától adja a meccset az Arena 4, majd azt követően 18 órától a Stuttgart-Frankfurt mérkőzést követhetjük figyelemmel a csatornán.

Xavi megerősítette, a Barcelona elnöke rúgta ki őt, de vissza akar térni

Xavi nem kertelt, és elárulta, hogy Laporta, a Barcelona elnöke rúgta ki őt, de továbbra is a Barca szurkolója marad.