Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21

AKTUÁLIS

Dollár
353,87 Ft
Euró
384,03 Ft
Font
450,78 Ft
Bitcoin
69,147 $

Sajtóértesülés: Ruben Amorim válthatja Jürgen Kloppot a Liverpool kispadján

A Liverpool sajtóértesülések szerint egyre közelebb áll ahhoz, hogy kinevezze Jürgen Klopp utódját.

...svg content...Fotó: MTI/EPA/LUSA/Antonio Cotrim
Sport

Borbély Fanni

Szerkesztő

A Liverpool állítólag közel áll ahhoz, hogy hároméves szerződést kössön Ruben Amorimmal: a Sporting CP edzője állítólag az első számú esélyes a posztra, miután Xabi Alonso úgy döntött, hogy még egy szezont marad a Bayer Leverkusennél. Amorim, Európa egyik legígéretesebb fiatal edzője négy éve áll a Sporting élén.

A portugál Noticias értesülései szerint a Liverpool ajánlatot tett Amorimnak, és a két fél közel is áll a megegyezéshez. Mint ismert, Klopp több mint nyolc évig vezette a csapatot, s eredetileg a korábbi Liverpool-játékost, Alonsót képzelték el Klopp helyére, ám ő úgy határozott, marad jelenlegi klubjánál. Soron kívül Alaszka „rozsdásodó” folyói már az űrből is látszanak, elsavasodtak az egykor kristálytiszta vizek

Noha Ruben Amorim állítólag már nagyon közel van a megegyezéshez, a napokban olyan pletykák is felröppentek, hogy a Liverpool a brightoni Roberto De Zerbit is fontolóra veheti Klopp helyére.

Nem meglepő a gondolat, hiszen Klopp dicshimnuszokat zengett De Zerbiről, ami a Brighton elleni márciusi 2-1-es győzelem után csak felerősítette a pletykákat, miszerint a Liverpool szemet vethet rá.

A Manchester United edzője azt mondja, ha kirúgják, majd máshol nyer trófeákat

Ten Hag egyelőre nem tudja, mi lesz vele, az FA-kupa megnyerését követően már nem volt olyan magabiztos, mint előtte.

Vitézy Dávid pillanatok alatt rakta helyre Karácsony Gergelyt

Vitézy Dávid is belelendült a budapesti kampány hajrája előtt, ami még sokba kerülhet Karácsony Gergelynek, miközben Szentkirályi Alexandra sem kíméli Budapest főpolgármesterét.