Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
369,76 Ft
Euró
393,83 Ft
Font
460,29 Ft
Bitcoin
62,554 $

Mégsem Xabi Alonso lesz Szoboszlaiék új edzője a Liverpoolnál?

A Bayer Leverkusen elég magabiztos azt illetően, hogy Xabi Alonso Németországban marad, amivel élete legnagyobb lehetőségét utasítaná vissza.

Fotó: EPA/ASH ALLEN
Sport

Hujber Dávid

Szerkesztő

A Liverpool már korábban bejelentette, hogy Klopp az idény végén távozik. Tisztázták, semmi személyes ellentét nincs abban, hogy a német legenda elhagyja a klubot, egyszerűen csak elfáradt, és szeretne pihenni. Még ő maga sem tudja, mikor tér vissza, ha egyáltalán visszatér, mert ez is benne van a pakliban.

Klopp ígéretet tett arra, Angliában csak a Liverpoolnak dolgozna a jövőben, más csapatnak semmiképpen. Jó esély lehet arra, hogy a német válogatottat fogja irányítani, vagy esetlegesen egy másik válogatottnál vállal munkát, ami új lenne számára. A sztárcsapatok tárt karokkal várnák, ám egy időre visszavonul, ami lehet egy vagy több év is, mint Zidane esetében. Soron kívül Befutott a Transformers One trailere

A Liverpool egy kupát már biztosan nyert idén Kloppnak, addig az FA-kupából kiestek a Manchester United ellen. A német edzőt az egyik riporternek sikerült felidegesítenie, míg Szoboszlaié Dominikéket egy szurkoló provokálta erőteljesen, de nem lett belőle incidenst, okosan reagált a csapat.

Xabi Alonsót tartják a legnagyobb esélyesnek Klopp helyére, miután a spanyol tréner játszott a csapatnál, és minden szükséges tudással rendelkezik. A Leverkusennel még mindig veretlenül vezeti a bajnokságot, és az Európa-ligában is ott vannak a negyeddöntőben, bár igen neccesen mentek tovább.

A Bayer Leverkusen vezérigazgatója, Fernando Carro azt mondta, Alonsónak 2026-ig van szerződése, és nincs okuk kételkedni abban, hogy velük marad. Fabrizio Romano azt írja, a vezérigazgató azonban hozzátette, a futballban sosem tudhatjuk, mi fog történni, de nagyon bízik az edző maradásában, és jó a kapcsolatuk egymással.

Csak a jövő évtől jön az ingyenes készpénzfelvétel a postákon

Megjelent a Magyar Közlönyben az a törvény, amelyik a postákon is lehetővé teszi az ingyenes készpénzfelvételt havi 150 ezer forintig, ám mint kiderült, erre csak 2025-től nyílik lehetőség.