Clouds
21 Budapest
Dollár
358,30 Ft
Euró
389,31 Ft
Font
443,90 Ft
Bitcoin
23,219 $

Kevésen múlt a Barcelona pontvesztése a Real Madriddal szemben (videó)

Fotó: EPA/Siu Wu
Sport
not image

Hujber Dávid

Szerkesztő

A Barcelona egy nagyon élvezetes és látványos meccset vívott a Getafe ellen, akik nem adták olyan könnyen a három pontot.

A Barcelona továbbra is vezeti a bajnokságot, bár ez előny hamar elolvadhat a kisebb különbség miatt. Mindössze három ponttal számolnak többet, mint a Real Madrid, és egy csavar végén akár a Sociedad is beleszólhat a játékba.

Soron kívül Érdemes lesz felnézni a Netflixre februárban: íme a havi premierek listája

Az idény meglepetéscsapata 38 pontos, bár egy meccsel többet játszott, mint a két sztárcsapat. Ugyanakkor még mindig sok forduló van hátra, bármi megtörténhet és a katalánok, valamint a madridiak sem kizárólag magukra koncentrálhatnak.

A Barcelona egy igazán izgalmas és látványos meccset vívott az alsóházban tanyázó Getafe ellen vasárnap. A kiesés elől menekülő csapat akár meg is nyerhette volna a találkozót, abszolúte nem látszott a két gárda között a nagy pontkülönbség.

Az újra egészséges Ter Stegen sem unatkozott, bemutatott pár parádés védést, és sokat tett hozzá ahhoz, hogy a Barcelona magabiztos maradjon hátul. Végül csak egy gól született, amit Pedri szerzett a 35. percben.

A Barcelona legközelebb a Girona vendége lesz január 28-án a LaLigában, előtte pedig a Copa del Rey-ben lép pályára a Sociedad ellenfeleként, amely egy újabb parázs és szoros mérkőzésnek ígérkezik.