Dollár
426,80 Ft
Euró
421,99 Ft
Font
481,42 Ft
Bitcoin
20,132 $

Kórházi ágyából üzent a fiatal, aki kizuhant az óriáskerékből a Balaton Soundon (videó)

Fotó: Közönség a belga Felix De Laet, művésznevén Lost Frequencies koncertjén a Balaton Sound fesztiválon Zamárdiban 2022. június 29-én. MTI/Lakatos Péter
not image

Koós Alexandra

2022. július 12. - 11:29

Elmondása szerint legalább 15-20 métert zuhant, esését pedig egy fa tompította, majd azonnal Kaposvárra szállították, ahol gerincműtéten esett át.

Két héttel ezelőtt zuhant ki az óriáskerékből a Balaton Soundon egy fiatal férfi, aki nemrégiben beszámolóval érkezett, hogy megossza gondolatait az incidens kapcsán. Másfél perces YouTube-videójában elmondta, hogy a zuhanás éjfél körül történt, majd egyből kórházba szállították.

Soron kívül Felmérés: a gyerekvállalás egyre hátrébb tolódik a prioritási listán Finnországban

Kifejtette, hogy legalább 15-20 métert zuhant, esését pedig egy fa tompította, majd a kaposvári kórházba kerülése után gerincműtéten esett át, ezt követően az intenzív osztályon kezelték tovább.

„Kaptam kezeléseket, mindenfélét, amit tudtak. Semmi problémám nem volt velük, minden jó volt. Egy hete már kórházban vagyok, de elégedett vagyok, nincsen semmi problémám. Hát van, de a legjobbakat kihozzuk belőle” – mondta.

Majd hozzátette, beszámolóját az ismerősöknek és azoknak szánta, akik tudni szerették volna, mi történt vele a sajnálatos baleset után, illetve szándékai szerint további videókkal is készül majd, de egyelőre nem ígér sokat.