Dollár
383,19 Ft
Euró
392,47 Ft
Font
464,06 Ft
Bitcoin
24,818 $

Csúszik a Bajnokok Ligája döntője, rengeteg szurkoló még bebocsátásra vár

Fotó: EPA/Friedemann Vogel
not image

Nagy Noel

2022. május 28. - 21:31

Rég nem tapasztalt jelenetnek lehetünk szemtanúi, jelentős fennakadások miatt ugyanis csúszik a Bajnokok Ligája döntője.

Nagy érdeklődés övezi a 2021/22-es Bajnokok Ligája szezon döntő összecsapását, ahova a Liverpool és a Real Madrid jutott be. A Real némiképp meglepetést is okozott sokaknak, ugyanis korábban a Paris Saint-Germain és a Manchester City ellen is őket tartották esélytelenebbnek.

Az összecsapásnak menetrend szerint 21:00-kor kellett volna kezdődnie, azonban ez egyelőre nem történt meg, immáron lassan fél órája. Kezdetben meglehetősen bizonytalan információk láttak napvilágot ennek okáról, azonban most már biztosabb helyzetjelentések vannak.

Az M4 Sport élő közvetítésében erősítették meg ugyanis, hogy a BL-döntőnek otthont adó Párizsban jelentős fennakadások alakultak ki a jelentős szurkolótábor miatt, a francia főváros ugyanis évek óta nem látott ennyi turistát.

Ennek részleges oka, hogy ezen a héten zajlik a Roland Garros tenisztorna is, amely rendkívül patinás jellege miatt sok turistát vonz. Ennek tetejébe jött a Bajnokok Ligája döntője, amelyet korábban Szentpétervártól kaptak meg a párizsiak.

A forgalmi fennakadások mellett pedig a helyszínről olyan információk érkeztek, miszerint több ezer szurkolót nem tudnak beléptetni egy ismeretlen technikai fennakadás miatt. Az M4 stúdiójában arról beszéltek, hogy főként a Liverpool-szurkolók körében van a gond, sokan ugyanis jegy nélkül léptek be vagy akartak belépni.

A stadionban kezdetben azt hirdették, hogy 15 percet fog késni a meccskezdet, azonban cikkünk írásának pillanatában, mintegy 25 perces csúszásnál erre még nem került sor. A kezdő sípszóig eltelhet akár 40 perces csúszás is, ugyanis még csak most kezdődik a felvezető műsor, Camila Cabello főszereplésével.