Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
367,79 Ft
Euró
393,34 Ft
Font
457,26 Ft
Bitcoin
66,743 $

Ázsia Expressz: Béres Anett már most imádja a Fülöp-szigeteket (videó)

Többek között már egy helyi piacot is meglátogattak az Ázsia Expressz új évadának versenyzői, ahol a húshűtés is igen „érdekesen” zajlik.

Fotó: Instagram/Béres Anett
Cool

Hujber Dávid

Szerkesztő

Nemrég még a budapesti repülőtéren voltak az Ázsia Expressz új évadának versenyzői, most viszont eljött az idő, hogy belevágjanak a versenyzésbe. Krausz Gábor és Mikes Anna az egyik kedvenc párosa lesz a műsornak, ebben biztosak lehetünk, akárcsak voltak a Dancing with the Stars legutóbbi szezonjának.

Annyira jól szerepeltek, hogy megnyerték a versenyt, és egymásba szerettek. Azóta is tart a kapcsolatuk, együtt élnek, és természetesen a nagy útra is közösen csomagoltak be, készülvén a felejthetetlen kalandra. Azok, akik majd elsőként esnek ki a versenyből, nagyon bánhatják, mert kivételes ez a kihívás. Soron kívül Kibillent a Balaton, elöntötte a víz a badacsonyi strandot

Ez messze nem a 10 millió forintos főnyereményről szól, sokkal többet érnek az emlékek. Egyúttal egy önismereti tréning is, míg a párosok minden eddiginél jobban ismerhetik meg egymást, akkor is, ha régóta barátok, szerelmesek. Olyasvalamit hozhat ki belőlük, amire azelőtt nem volt példa, minden szereplő így volt ezzel.

Stohl András és Tilla remekük kiegészítik egymást, és hiába tartoznak az idősebb versenyzők közé, biztosan komoly ellenfelek lesznek. Mi egyelőre rájuk fogadnánk, de csak hónapokkal később derül ki, hogy igazunk volt vagy sem. A forgatások most kezdődnek a Fülöp-szigeteken, és heteken át tart a verseny.

Sáfrány Emese topformában érkezett meg a Fülöp-szigetekre, ahol Béres Anett lesz a társa. Két évvel ezelőtt Anett még az életéért küzdött, szinte kilátástalan volt a helyzete, most pedig ott van az Ázsia Expresszben, és láthatóan remekül érzi magát. A róla és a helyi piacról készült videót erre a linkre kattintva érhetitek el.

Májusban újabb területen lesz fizetős a parkolás Budapesten

A Sashegyen április 2-től kell fizetni a parkolásért, míg Zuglóban május elejétől indul a próbaüzem, amit rövidesen a fizetős üzem követ majd.